"Будівельник" завершив сезон перемогою у бронзовій серії Суперліги

Поділитися
"Будівельник" завершив сезон перемогою у бронзовій серії Суперліги "Будівельник" виграв бронзу сезону-2014/15 © БК Будівельник
Після двох золотих сезонів "будівельники" обмежилися лише бронзовими медалями.

В чемпіонаті Суперліги України визначився володар бронзових нагород: у київському дербі "Будівельник" здолав БК "Київ" в 4-ій грі серії до трьох перемог з рахунком 90:85 і зумів завершити сезон на п'єдесталі пошани.

Перемогу "будівельника" забезпечила хороша гра захисника Дениса Лукашова, який набрав за матч 27 очок, а також зробив 5 підбирань і 6 передач.

Таким чином, після двох поспіль чемпіонських титулів "Будівельник" обмежилося бронзою. Нагадаємо, що київська команда програла у півфіналі дніпропетровському "Дніпру" (2-3 серії) і достроково склала чемпіонські повноваження.

БК "Київ" несподівано для багатьох зумів нав'язати боротьбу супернику і зрівняв рахунок у серії-1-1. Напружено проходила і третя гра - лише з сиреною Олександр Тищенко вибив перемогу для "будівельників" - 72:70. Підопічні Леоніда Иватина створили чимало проблем "Будівельнику" і в четвертій грі. Приміром, виграли першу чверть 30:21. Нічого хорошого не принесла команді Віталія Чернія та друга 10-хвилинка.

Лише після великої перерви "жовто-сині" почали підбиратися до опонента. Справжній перелом у матчі стався в середині четвертої чверті: Артем Буцький і Максим Пустозвонов після двох точних попадань вперше вивели команду вперед - 80:79. У вирішальний момент номінальні гості зібралися і поступово довели справу до перемоги.

У фінальній серії 6 травня відбудеться третя гра серії між южненським "Хіміком"і дніпропетровським "Дніпром". У двох поєдинках переможець регулярного чемпіонату був сильніше. Гра в Дніпропетровську може стати останньою в цій серії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі