"Будівельник" наблизився до фіналу плей-офф Суперліги

Поділитися
"Будівельник" наблизився до фіналу плей-офф Суперліги Зусиль Олександра Мишулы (з м'ячем) не вистачило, щоб здолати "Будівельник" © БК Днепр
В Дніпропетровське кияни в третьому матчі півфінальної серії в напруженій боротьбі завдали поразки місцевому "Дніпру".

Київський "Будівельник" повів у півфінальної серії плей-офф Суперліги, обігравши на виїзді дніпропетровський "Дніпро" з рахунком 84:82, наблизившись на одну перемогу до заповітного фіналу.

Суперліга. Плей-офф. Півфінал.

Будівельник - Дніпро - 2-1.

Перший матч 85:83 ВІД, другий - 72:80, третій - 84:82. Четвертий матч - 21 квітня, Дніпропетровськ.

Як і два попередніх, поєдинок проходив у напруженій боротьбі, команди постійно змінювалися у лідерстві, а для визначення переможця їм не вистачило 40 хвилин ігрового часу. Все вирішилося в овертаймі: перелом у гру вніс Артем Буцький, який потрапив триочковий кидок. Після цього трюку від захисника киян дніпропетровці так і не зуміли наздогнати опонента. Втім, їм вдалося скоротити розрив у рахунку до двох балів, і навряд чи хтось ризикне припустити, яким буде результат четвертого матчу, який відбудеться 21 квітня - знову в Дніпропетровську.

найрезультативнішими у складі переможців були Денис Лукашов, якому до тріпл-дабла не вистачило однієї передачі (21 очко, 10 підбирань і 9 асистів), а також традиційно важливу роль у командному успіху київської команди відіграв бігмен Михайло Анісімов - 27 очок, 12 підбирань і 4 передачі. У дніпрян можна виділити форварда Станіслава Тимофеєнка (16 очок і 7 підбирань), а також 23-річний захисник збірної України Олександр Мишула, який набрав 19 балів.

У другій півфінальній парі, де грають БК "Київ" і "Хімік" з Південного, все вирішиться 20 квітня, і швидше за все южненців можна привітати з другим поспіль вихід у фінальну серію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі