Бріггс подав до суду на Віталія Кличка

Поділитися
Колишній дворазовий чемпіон світу у суперважкій вазі Шеннон Бріггс пред'явив позов своїм колишнім промоутерам і менеджерам, а також команді чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталію Кличку.

Боксер стверджує, що після свого поєдинку з українцем мав отримати 750 тисяч доларів, а на його рахунок було переказано близько 25 тисяч доларів.

У вівторок, 25 січня, Бріггс подав позов до вищого суду штату Нью Йорк на своїх колишніх менеджерів Грегорі Коена, Шеллі Фінкеля і Баррі Хоніга, а також їхню промоутерську компанію Empire Sports&Entertainment.

Бріггс після поєдинку зі старшим із братів Кличків відразу потрапив до лікарні міста Гамбурга, де провів 12 днів. Йому було проведено хірургічні операції на особових кістках, сухожиллях лівої руки, а також лівому біцепсі.

Американець стверджує, що кошти на госпіталізацію були неправильно вирахувані з його гонорару. Кошти на лікування, згідно з думкою Бріггса, мали бути забезпечені командою українця.

Нагадаємо, що їхній поєдинок відбувся у жовтні минулого року.

За матеріалами fightnews.com

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі