Бріггс відкрив полювання на менеджера Володимира Кличка

Поділитися
Бріггс відкрив полювання на менеджера Володимира Кличка Шеннон Бріггс прибув у Гамбург і тут же опинився в центрі уваги © http://instagram.com/cannon_briggs
Скандальний американський боксер приїхав у Німеччину, щоб відвідати поєдинок Володимира Кличка і Кубрата Пулєва 15 листопада, а заодно в черговий раз нагадати про себе боксерської громадськості.

Один з головних боксерів-скандалістів останніх років американець Шеннон Бріггс знову нагадав про себе черговою гучною заявою.

Американський супертяж, який прибув до Німеччини, щоб відвідати поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO, WBA і WBO Володимиром Кличком та болгарином Кубратом Пулєвим, пообіцяв побити менеджер українського спортсмена Бернда Бенте.

За словами Бріггса, промоутер Кличко не до кінця розплатився з ним за поєдинок з ним. Раніше, нагадаємо, що Бріггс пообіцяв вибити зуби самому Кличко.

"Якщо я зустріну Бенте, то відразу нокаутую його, тому що він не заплатив мені всі належні гроші за бій з Віталієм Кличко!", - наводить Bild слова Бріггса.

Нагадаємо, поєдинок Кличко-старшого і Бріггса відбувся 16 жовтня 2010 року. Бій завершився поразкою американця за очками, проте ледь не став фатальним для Бріггса, який опинився в лікарні після нищівної поразки. З тих пір, як Віталій Кличко завершив кар'єру боксера, Бріггс мріє про зустріч з Кличком-молодшим, однак через те, що вже не може претендувати на матч із-за низького рейтингу, намагається домогтися поєдинку іншими способами.

Бріггс увірвався до ресторану, де обідав Кличко, сів з ним за стіл, почав ображати його і їсти з його тарілки. У результаті Кличко вилив на голову американця воду. Боксерів швидко розняли, і до бійки справа не дійшла, однак Бріггс опинився в лікарні із-за того, що порізав руку, коли розбивав посуд за столиком українця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі