Бразильський захисник єдиний спробував пояснити відсутність голів у "Динамо"

Поділитися
Бразильський захисник єдиний спробував пояснити відсутність голів у "Динамо" Бетау вірить, що "Динамо" вдасться розібратися в ситуації безгольовою © ФК Динамо
Вже на протязі трьох матчів "Динамо" не може забити гол. І якщо в ситуації з "Фіорентиною" і "Шахтарем" киянам протистояли сильні опоненти, то випадок з "Олімпіком" - з ряду геть що виходить.

Зігравши внічию 0:0 з донецьким "Олімпіком" в рамках першого матчу 1/2 фіналу Кубка України, "Динамо" продовжило серію без голів до трьох матчів.

Одна з найбільш результативних команд Прем'єр-ліги та Ліги Європи вже протягом 287 хвилин не забиває у ворота суперників.

Примітно, що ніхто з динамівців, як і головний тренер Сергій Ребров не звернув увагу у своїх коментарях на цю безсумнівно важливу проблему. Виняток становив бразильський захисник Бетао.

"Третя гра була моя після повернення в "Динамо". "Олімпік" грав від оборони, але ми все одно не забили бодай один гол. Три гри вже не забиваємо, потрібно працювати. Зараз вже треба думати про повторній грі. Вважаю, ми подивимося і виправимо свої помилки, зіграємо краще, - цитує Бетао MatchDay.

поєдинок півфінального кубкового протистояння відбудеться 20 травня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Примітно, що в нинішньому сезоні "Динамо" є однією з небагатьох команд, якій вдалося забити у ворота "Олімпіка" не більше гола. Чотири голи за матч забивали донеччанам "Чорноморець", "Карпати", донецький "Металург", а "Дніпро" та "Шахтар" на двох до чотирьох іграх 22 (!) рази примушували капітулювати воротарів колективу Романа Санжара.

29 квітня в першому матчі 1/2 фіналу Шахтар на виїзді обіграв Дніпро 1:0, перервавши п'ятиматчеву безвиграшну серію.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі