Бразильський відмовник повернеться у "Шахтар", щоб перейти у лондонський "Арсенал"

Поділитися
Бразильський відмовник повернеться у "Шахтар", щоб перейти у лондонський "Арсенал"
Не погодившись на перехід Дугласа Кости у "Мілан", "гірники" ризикували. Однак незабаром підоспіла пропозиція "Арсеналу", яке виявилася більш вигідною, ніж італійська.

Бразильський півзахисник Дуглас Коста, який за власним бажанням опинився серед футболістів-втікачів донецького "Шахтаря", повернеться в розташування клубу, проте незабаром покине його.

Цього разу - цілком легально - у рамках трансферу. Італійський портал Tuttomercatoweb.com не сумнівається в неминучості переходу Дугласа Кости з "Шахтаря" в англійський "Арсенал". Вже найближчим часом сторони офіційно узгодять питання.

"Шахтар" вимагав за 23-річного бразильця 26 мільйонів євро - "Арсенал" запропонував на один мільйон менше, що цілком влаштувало босів чемпіона України, повідомляє iSport.ua.

Нагадаємо, що претендував на бразильця і "Мілан", але "россо-нері" по суті "поперхнулись" фінансовими запитами "гірників", запропонувавши лише 15 мільйонів.

Додамо, що в "Шахтарі" вже повідомили про швидке повернення всіх втікачів - Алекса Тейшейри, Фреда, Дентінью, Дугласа Кости та Ісмаїлі і Факундо Феррейри, які 19 липня відмовилися летіти в Україну на матч за Суперкубок, залишившись в Європі за наполяганням відомого агента Кіа Джурабчіана, який по суті і намовив бразильців до втечі. Однак, судячи з усього, план з отримання футболістами "звільнення" провалився, і вони вирішили повернутися.

Зокрема, 25 липня в розташуванні команди виявилися аргентинець Факундо Феррейра, а також бразильці Фред і Ісмаїлі. Фред навіть взяв участь в матчі 1-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти запорізького "Металурга", вийшовши на заміну, а Феррейра в стилі "блудного сина" вибачився перед уболівальниками.

Нагадаємо, влітку-2013 "Шахтар" за рекордні для українського футболу 40 мільйонів євро продав свого лідера в Англію бразильського хавбека Фернандінью. В "Манчестер Сіті" екс-"гірнику" вдалося вийти на провідні позиції. !zn

Читайте також:

Аргентинським втікачам "Металіста" дали два дні на повернення: інакше - санкції

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

"Дніпро" став неофіційним переможцем літнього міжсезоння

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі