Бразильський лідер "Шахтаря" відмовився від прийняття українського громадянства

Поділитися
Бразильський лідер "Шахтаря" відмовився від прийняття українського громадянства Ісмаїлі є одним з лідерів "Шахтаря" © ФК Шахтер
Ісмаїлі міг виступати за збірну України.

Бразильський захисник донецького "Шахтаря" Ісмаїлі розповів те, що відмовив головному тренеру збірної України Андрію Шевченку у прийнятті українського громадянства.

"Знаю Андрія Шевченка. Ми знайомилися. Мені зробили пропозицію, щоб інтегруватися в національну збірну України. Дуже зрадів цьому виклику, адже я міг захищати кольори країни, яка мене так добре прийняла. Плюс пропозиція надійшла від такої людини, як Шевченко, це викликало у мене радість.

Я вірю, що в Україні є молоді гравці, які можуть виконувати цю роботу. У них є всі якості, щоб виступати за збірну України. Тому я прийняв краще рішення для мене – відкинути пропозицію. До того ж я не говорю російською та українською мовами. Хлопці, які знаходяться тут багато років, вже прекрасно знають, про що йде мова. Звичайно, вони не говорять ідеально, але точно розуміють більше, ніж я. Мені з цим складніше", - наводить слова Ісмаїлі Tribuna.com.

Зазначимо, що 29-річний захисник грає за "Шахтар" з 2013 року. Нагадаємо, для отримання українського громадянства потрібно прожити в Україні 5 років.

Раніше українська збірна вже натурализовала двох бразильських футболістів "Шахтаря" – Марлоса і Жуніора Мораеса.

Литва – Україна: онлайн-трансляція матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі