Бразильський динамівець розповів співвітчизникам, як в Україні зневажають Путіна

Поділитися
Бразильський динамівець розповів співвітчизникам, як в Україні зневажають Путіна Бетау не відчуває, що на території України йде війна © ФК Динамо
Нещодавно прогулюючись по Києву, я побачив, як вуличні торговці продають туалетний папір із зображенням російського президента, розповідає захисник "Динамо" Бетау.

Ветеран більше 100 матчів у футболці київського "Динамо" бразильський захисник Бетау в інтерв'ю бразильській газеті відповів на питання, чи відчуває Київ ехо бойових дій в Донбасі.

За його словами, в столиці країни люди живуть своїм життям, однак при цьому вони стали більш патріотичними.

"Столиця ніби не помічає війну з Росією. Але, з іншого боку, помітно, як змінюється економіка країни, і те, як люди на це реагують. А ось на стадіонах ситуація відчувається більш відчутно: на матчах постійно звучить пісня з образливими словами на адресу президента Росії Володимира Путіна. До речі, наприкінці минулого року бачив в продажі у вуличних торговців навіть туалетний папір із зображенням обличчям Путіна", - цитує Бетау видання Agora Valinhos.

Читайте також: Канадський міністр назвав Путіна терористом

Нагадаємо, що Бетау приєднався до "Динамо" взимку 2014 року після майже дворічної перерви: раніше захисник виступав у Києві під керівництвом трьох наставників: Юрія Сьоміна, Валерія Газзаєва та Олега Лужного. А от з приходом Олега Блохіна він втратив місце в основі. Втім, коли кияни потрапили під епідемію травм гравцем захисної лінії, Бетау повернувся в команду, підписавши з нею контракт до кінця сезону.

У нинішньому сезоні 32-річний бразилець встиг зіграти за киян всього один матч - Сергій Ребров випустив його на поле у першому матчі 1/4 фіналу Кубка України проти луганської "Зорі". Тоді динамівці перемогли 2:1.

Читайте також: Кварцяний розповів журналістам про свою "любов" до Росії

Раніше півзахисник "Динамо" Юнес Беланда в інтерв'ю французьким ЗМІ розповів про політичну ситуацію в Україні. Марокканський легіонер сам розібрався в причинах російської агресії: за його словами, Росію дратує те, що українці хочуть жити своїм життям.

"Україна відносно недавно стала незалежною країною, що ніколи не подобалося її північного сусіда. Росія намагається чинити економічний і військовий тиск на Україну - саме так я можу пояснити окупацію Криму і війну на Донбасі. Росіяни не хочуть, щоб українці потрапили в ЄС", - спробував пояснити ситуацію в Україні марокканець.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі