Брати Клички визначилися із суперниками

Поділитися
© Леоніда Левіта
Менеджер промоутерської компанії братів Кличків K2 Promotions Бернд Бенте повідомив, що чемпіони світу у суперважкій вазі визначилися з суперниками у найближчих поєдинках.

Чемпіон IBF і WBO Володимир Кличко зустрінеться влітку цього року в об'єднувальному поєдинку з Девідом Хеєм, а чемпіон WBC Віталій Кличко проведе бій 10 вересня проти Томаша Адамека у Польщі.

За словами Б.Бенте, угоди передбачають можливу заміну одного брата на іншого, але поки що рішення В.Кличка саме таке. «Все просто: Володимир був першим, хто хотів у 2009 році зустрітися з Д.Хеєм, після того, як Д.Хей викликав його на бій на благодійній прес-конференції у Лондоні», - зазначив Б.Бенте

Менеджер промоутерської компанії братів Кличків відзначив, що якщо Володимира не буде турбувати травма, він зустрінеться з Д.Хеєм.

Б.Бенте повідомив, що остаточна дата і місце проведення поєдинку проти Хея ще не визначені. «25 червня або 2 липня, але все залежить від домовленості зі стадіоном, - пояснив Б.Бенте.

Він не виключає, що бій може пройти і за межами Німеччини, але це має бути спільне з Адамом Бутом рішення.

Поєдинок Віталія Кличка проти Томаша Адамека пройде 10 вересня у Варшаві чи Вроцлаві, і, за словами Б.Бенте, він обговорює ці питання з промоутером поляка Кеті Дувой, проте остаточно все визначиться лише після завершення призначеного на 9 квітня бій Адамека проти Кевіна Макбрайда. «Володимир зустрінеться з Д.Хеєм, а Віталій з Адамеком, але Адамек повинен перемогти, інакше його кандидатура знімається», - сказав Б.Бенте.

Не виключено, також і те, що Віталій Кличко може провести "проміжний" поєдинок у Німеччині 4 червня. «Можливо, Віталій вийде на ринг, але це залежить від ситуації з трансляцією бою в Німеччині», - зазначив Б.Бенте.

Менеджер відзначив, що, швидше за все, обидва поєдинки братів будуть транслюватися у США телеканалом НВО, з яким у них останнім часом були досить напружені стосунки.


За матеріалами sportonline.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі