Брати Клички проведуть ще п'ять боїв на двох

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Згідно з умовами нового контракту, який незабаром мають намір підписати Віталій та Володимир Клички, боксери повинні будуть провести на рингу п'ять поєдинків на двох.

Брати Клички підпишуть новий контракт з німецькою телекомпанією RTL. За умовами цієї угоди, Віталій та Володимир Клички повинні будуть провести на рингу п'ять поєдинків на двох. За права на телетрансляції цих боїв боксери отримають 15 мільйонів євро - по три мільйони за кожен поєдинок, пише німецьке видання Bild.

За інформацією видання, 36-річний Володимир Кличко свій наступний поєдинок (10 листопада проти поляка Маріуша Ваха) проведе вже у рамках нового контракту з RTL. У бою з Вахом Кличко захищатиме титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація), WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і IBF (Міжнародна федерація боксу).

41-річному Віталію Кличку належить титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Поки незрозуміло, чи продовжить він боксерську кар'єру.

32-річний Вах раніше не зазнав жодної поразки, виграв 27 боїв (15 нокаутом). Кличко здобув 58 перемог (51 нокаутом) при трьох поразках. !zn

Читайте також:

Непереможний поляк пообіцяв Володимиру Кличку ненудний бій

Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не має наміру

Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі