Боксери Замотаєв і Манукян стали бронзовими призерами чемпіонату світу

Поділитися
Боксери Замотаєв і Манукян стали бронзовими призерами чемпіонату світу Замотаєв програв кубинцю © facebook.com/AIBA.Boxing
У фіналах світової першості українських боксерів у цьому році не буде.

Українські боксери не змогли пробитися до фіналу чемпіонату світу, який проходить в Катарі. Дмитро Замотаєв і Геворг Манукян зупинилися в кроці від вирішального бою і задовольнилися бронзовими нагородами - двобої за "бронзу" згідно з регламентом змагань не проводяться.

Замотаєв, який виступає в найлегшій ваговій категорії до 49 кілограмів, у півфіналі поступився кубинському боксеру Йоахніса Аргілагосу. Кубинець є чемпіоном світу серед молоді 2013 року. Замотаєв програв за очками усі три раунди.

А Манукян, який представляє Україну у вазі 91 кілограм, у півфіналі за очками поступився росіянину Євгену Тищенку, також у всіх трьох раундах - 27:30, 28:29, 28:29.

Нагадаємо, на чемпіонаті світу, який проходить у Досі з 5 по 15 жовтня, стартувало 9 українських боксерів, але тільки двоє зуміли дістатися до медалей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі