Bloomberg: Берлусконі готовий розлучитися з одним із символів свого добробуту

Поділитися
Bloomberg: Берлусконі готовий розлучитися з одним із символів свого добробуту © acmilan.com
Футбольний клуб "Мілан", яким опальний італійський мільйонер і політик володіє вже майже 30 років, може змінити господаря.

Президент "Мілану" Сільвіо Берлусконі звернувся за послугами до фірми Lazard Ltd, яка свого часу займалася операціями з продажу "Інтера" і "Роми", інформує агентство Bloomberg.

За даними джерела, Lazard Ltd знайде покупця, готового придбати міланський клуб. Чутки про можливий продаж "россонері" з'явилися у лютому. За даними деяких ЗМІ, Берлусконі, який володіє "Міланом" з 1986 року, готовий розлучитися з клубом за 700 мільйонів євро. За оцінкою агентства Bloomberg, "Мілан" коштує близько 945 мільйонів доларів.

Відзначимо, що ще один футбольний клуб із Мілана - "Інтер" - було частково продано багаторічним власником Массімо Моратті бізнесмену з Індонезії Еріку Тхохіру, який придбав 70 відсотків акцій.

Нагадаємо, що на початку лютого було оголошено про відкриття нового судового процесу проти Сільвіо Берлусконі - колишнього італійського прем'єра звинувачують у дачі хабара сенаторові за вихід із коаліції, що призвело до урядової кризи і дострокових виборів навесні 2008 року, у результаті яких Берлусконі отримав свій пост в уряді. !zn

Читайте також:

Дочку Берлусконі призначено віце-президентом "Мілану" з питань, не пов'язаних зі спортом

Берлусконі побоюється, що його "згноять у в'язниці, як Тимошенко"

Колишнього партнера Шевченка з "Мілану" запідозрили в організації "договорняків"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі