Блохіна обрано головним тренером збірної України з футболу

Поділитися
© portnov.com.ua
Сьогодні, 21 квітня, на черговому засіданні виконкому ФФУ головним тренером національної збірної України було обрано Олега Блохіна.

Про це повідомив на брифінгу прес-секретар ФФУ Сергій Васильєв.

З 27 присутніх на засіданні членів виконкому за О.Блохіна проголосували 19 осіб.

Нагадаємо, 30 березня, виконком ФФУ залишив Юрія Калитвинцева виконуючим обов'язки головного тренера збірної України. Також президент національної асоціації ФФУ Григорій Суркіс повідомив, що розглядається кілька кандидатур на посаду наставника національної команди. Серед них Ю.Калитвинцев, О.Блохін і П.Яковенко.

4 лютого президент прем'єр-ліги Віталій Данілов звернувся до президента Федерації футболу України Григорія Суркіса з проханням якомога швидше скликати виконком ФФУ та затвердити кандидатуру головного тренера збірної України.

Раніше запрошення на засідання виконкому ФФУ, на якому має бути призначено головного тренера національної збірної країни, отримав Ю.Калитвинцев і С.Альтман.

Відзначимо, що саме О.Блохін домігся найбільшого успіху з українською національною командою, діставшись з нею до 1/4 фіналу чемпіонату світу у 2006 році.

Перший матч під керівництвом Блохіна збірна Україна проведе з Узбекистаном 1 червня на київському стадіоні "Динамо". А вже 6-го - із Францією на "Донбас Арені".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі