Блохін: Збірній пора перемагати навіть у товариських матчах

Поділитися
Головний тренер національної збірної України з футболу Олег Блохін вважає, що команді пора здобувати перемоги навіть у товариських матчах.

"Колись же треба перемагати - неважливо, товариські це зустрічі або офіційні. Якщо ми будемо демонструвати таку ж гру, як і зі збірною Уругваю, корективи в команді будуть несерйозні. Але якщо гратимемо так, як у першому таймі проти чехів, претензій буде дуже багато", - сказав він на прес-конференції, присвяченій підготовці збірної до матчу з Болгарією 7 жовтня в Києві.

О. Блохін зазначив, що попередньо вже визначився зі складом, який буде представляти збірну на домашньому чемпіонаті Європи з футболу 2012 року. Водночас тренер ще переглядає деяких гравців для виступу в єврокубках "Ворскли".

У матчі проти болгар українській збірній не зможе допомогти через проблеми зі здоров'ям нападник московського "Динамо" Андрій Воронін, у якого температура, під питанням участь у поєдинку форварда "Металіста" Марка Девіча.

О. Блохін має намір перевірити в грі новачків команди: Євгена Селіна з "Ворскли" і Дениса Гармаша з київського "Динамо".

"У збірній Болгарії змінився головний тренер, і він одразу ж залучив до лав команди шість-сім гравців молодіжної команди. Відповідно можна очікувати, що саме в товариському матчі проти України молодь буде задіяна", - розповів про найближчого суперника наставник "синьо-жовтої" збірної.

У свою чергу захисник збірної та донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський зазначив, що тренерський штаб поставив завдання зіграти з Болгарією, можливо, не так видовищно, як у грі з Уругваєм, проте здобути переможний результат.

Як повідомлялося, 6 вересня в Празі збірна України програла товариський матч Чехії з рахунком 0:4. Ця зустріч стала четвертою поспіль програною грою для підопічних О. Блохіна в рамках підготовки до Євро-2012. Перед цим українці програли Уругваю (2:3), Швеції (0:1), Франції (1:4).

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не вважає невдачі в останніх товариських матчах підставою для відставки головного тренера національної збірної.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі