Блохін заявив, що багато футболістів залишать "Динамо" взимку

Поділитися
Блохін заявив, що багато футболістів залишать
Олег Блохін, який приступив днями до роботи після перенесеного гіпертонічного кризу, на зиму запланував перебудову в «Динамо» і заявив, що багато футболістів не залишаться в команді.
Багато футболістів «Динамо» не залишаться в команді після зимової перерви. Про це заявив головний тренер Олег Блохін, який приступив до роботи після тривалого лікування.
«Я з першого дня сказав, що треба терпіти. Те, що зараз відбувається з командою, було прогнозовано. Йде перебудова, яка займає час, швидко вона не проходить. Крім того, ми все ще придивляємося до гравців і команди в цілому. А взимку будемо приймати якісь рішення. Думаю, багато гравців не залишаться в команді під час зимової перерви. Словом, будемо робити перебудову», - сказав Блохін, якого цитує офіційний сайт клубу.
Тренер попросив уболівальників набратися терпіння і почекати. «Я розумію, що вболівальники чекають, сподіваються, хочуть побачити хорошу гру, але швидко це не вийде», - сказав тренер.
Нагадаємо, Блохін після перенесеного гіпертонічного кризу, операції і майже місячного лікування повернувся до роботи і вже на наступному матчі «Динамо» буде керувати командою на «Олімпійському», але не з тренерської лавки, а з трибуни.
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі