Блохін взяв 20 футболістів на матч проти збірної Англії

Поділитися
© ukrpes.net
За час підготовки до майбутнього поєдинку кадрових втрат в українській національній команді немає - всі футболісти, які прибули тиждень тому в розташування збірної, відправилися у столицю Англії і готові вийти на поле.

Вранці 10 вересня національна збірна України з футболу чартерним рейсом з аеропорту «Бориспіль» вилетіла до Лондона, де у вівторок проведе перший матч кваліфікації Чемпіонату світу-2014 проти збірної Англії.

За час підготовки до майбутнього поєдинку кадрових втрат в українській національній команді немає - всі футболісти, які прибули тиждень тому в розташування збірної, відправилися в столицю Англії і готові вийти на поле. Спочатку, через травми, в табір команди Олега Блохіна не прибули захисники Олександр Кучер і Тарас Михалик.

Таким чином, в матчі з англійцями Блохін зможе розраховувати на 20 наступних гравців. 18 з них сформують заявку на поєдинок.

Воротарі: Андрій Дикань («Спартак» М, Росія), Максим Коваль («Динамо»), Андрій П'ятов («Шахтар»).

Захисники: Богдан Бутко («Іллічівець»), Віталій Мандзюк («Дніпро»), Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (обидва - «Шахтар»), Євген Селін («Ворскла»), Євген Хачеріді («Динамо»).

Півзахисники: Роман Безус («Ворскла»), Денис Гармаш, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (всі - «Динамо»), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - «Дніпро»), Сергій Назаренко («Таврія»), Тарас Степаненко ( «Шахтар»), Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина).

Нападаючі: Марко Девіч («Шахтар»), Роман Зозуля («Дніпро»).

Нагадаємо, матч Англія - Україна відбудеться 11 вересня в Лондоні на стадіоні «Уемблі». Початок гри о 22:00 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі Інтер. !zn

Читайте також:

Збірна Англії перед грою з Україною розгромила Молдову - 5:0 (ВІДЕО)

Шовковський завершив кар’єру у збірній України

Збірна Англії перед матчем проти України позбулася своєї головної зірки Уейна Руні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі