Блохін: Щоб повернути колишню славу «Динамо», потрібно працювати цілими днями

Поділитися
© football.ua
Олег Блохін після свого призначення головним тренером «Динамо» розповів, що всю ніч не спав, обмірковуючи рішення залишити збірну заради рідного клубу. Він також заявив, що з командою потрібно працювати «можливо навіть і цілими днями, щоб повернути колишню славу "Динамо"».

Новий головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін має намір напружено працювати для того, щоб повернути колишню славу клубу. Про це повідомила прес-служба клубу.

"Минула ніч була практично безсонною, оскільки Ігор Михайлович (Суркіс) подзвонив мені дуже пізно. Чому? Бо все треба було як слід обміркувати. Також важливим моментом є серйозна відповідальність, адже я знаю, що таке "Динамо". Клуб - не збірна. Тут потрібно працювати кожен день, а можливо навіть і цілодобово, щоб повернути колишню славу "Динамо", - сказав він.

"Попереду в "Динамо" важкі матчі з "Зорею", "Дніпром" і "Металістом" у чемпіонаті, а також із загребським "Динамо" в Лізі чемпіонів. Не виключено, що в першості країни може щось помінятися. Звичайно, це залежить не тільки від нас, але і від конкурентів у турнірній таблиці. Команда повинна стрепенутися. Не можемо ж ми весь час програвати з рахунком 1:4. Для київського "Динамо" це занадто", - зазначив Блохін.

- Офіційно: Блохіна призначено тренером «Динамо»


Говорячи про те, як вирішилася ситуація з його роботою у збірній України, тренер сказав: "Я розмовляв з президентом Федерації футболу України (Анатолієм Коньковим). Він увійшов у моє становище, за що я йому вдячний. Але все ж, керівництво національної збірної висловило бажання, щоб я провів в якості головного тренера ще два матчі відбору до чемпіонату світу-2014 проти збірних Молдови та Чорногорії. Ми погодили це питання з президентом "Динамо". Він також пішов мені назустріч".

Як повідомлялося, 24 вересня "Динамо" оголосило про розрив відносин з російським фахівцем Юрієм Сьоміним, який 23 грудня 2010 року підписав контракт з київським клубом строком на три з половиною роки.

Блохін очолює збірну України з 21 квітня 2011 року. Працював з національною командою також з вересня 2003 по грудень 2007 року. Під його керівництвом збірна дійшла до чвертьфіналу чемпіонату світу 2006 року і виступала на домашньому чемпіонаті Європи 2012 року.

Після 9 турів чемпіонату України "Динамо" ділить 2-3 місця з "Дніпром" і відстає від лідера "Шахтаря" на 6 очок. 23 вересня кияни вибули з Кубка України, програвши в 1/16 фіналу "Шахтарю" з рахунком 1:4. У Лізі чемпіонів "Динамо" потрапило в одну групу з французьким ПСЖ, португальським "Порту" і хорватським "Динамо". У першому матчі в групі динамівці були розгромлені в Парижі ПСЖ з рахунком 4:1. !zn

Читайте також:

Суркіс особисто прийняв рішення звільнити Сьоміна, розмови з екс-тренером не було

Офіційно: Юрія Сьоміна відправлено у відставку з посади тренера «Динамо»


«Шахтар» з рахунком 4:1 вибив «Динамо» з Кубку України (ВІДЕО)


Ліга чемпіонів: «Динамо» розгромно програло французам 1:4 (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі