Блохін про матч з Англією: Якщо будемо боятися, програємо 0:8

Поділитися
© portnov.com.ua
Наставник збірної налаштовує своїх футболістів на позитивний результат. «Ми поважаємо збірну Англії, але не боїмося. А як воно вийде - це вже інше питання», - сказав Блохін.

Головний тренер збірної України Олег Блохін перед стартовим матчем у кваліфікації до Чемпіонату світу-2014 проти Англії заявив, що чудово розуміє рівень суперника, але налаштовує своїх футболістів на позитивний результат.

«Я чудово розумію, що нам доведеться грати на «Уемблі» зі збірною Англії. Але давайте не будемо зациклюватися на тому, що ми неодмінно повинні обіграти англійців. Таке відчуття, що якщо ми не доб'ємося такого результату, то мені голову відірвуть. Коли мова йде про провідні команди світу, то іноді виходить досягти результату, а іноді - ні. Ми поважаємо збірну Англії, але не боїмося. А як воно вийде - це вже інше питання», - сказав Блохін.

- Блохін взяв 20 футболістів на матч проти збірної Англії

«Думаю, що жоден тренер не зможе пообіцяти домогтися перемоги над збірною Англії. Ніби на «Уемблі» перемагали всі збірні, які сюди приїжджали - Франція, Бразилія і всі інші. Ми приїхали не піднімати руки вгору, а боротися. А яким буде результат - це питання інше. Але якщо будемо боятися англійців, як Молдова минулої п'ятниці, то, напевно, програємо з рахунком 0:8. Адже молдовани програли ще до початку матчу - вони вийшли на поле і не могли навіть м'яч зупинити. Так що ми хлопців налаштовуємо грати у футбол, а який буде результат, покаже матч», - заявив тренер.

Наставник збірної також спростував інформацію про проблеми зі здоров'ям захисника Євгена Хачеріді. «Я не давав жодної інформації про Хачеріді, так що питання не до мене. Що ж стосується минулого тижня, то теж особливо нічого розповідати: снідали, обідали, вечеряли, тренувалися. Якщо ви берете інформацію у лікарів, то і розмовляйте з ними на цю тему. Вже скоро дійде до того, що в когось може пальчик захворіти, і це треба буде якось коментувати. Зараз у нас є проблема лише з Девічем. Він не тренувався три дні, ми робили йому МРТ, і поки незрозуміло, зможе він грати чи ні. Ось це перевірена інформація», - зазначив він.

Нагадаємо, матч Англія - Україна відбудеться 11 вересня у Лондоні на стадіоні «Уемблі». Початок гри о 22:00 за Києвом, пряма трансляція на телеканалі Інтер. !zn

Читайте також:

Напередодні матчу з Україною збірна Англії втратила ще одного нападника

Збірна Англії перед грою з Україною розгромила Молдову - 5:0 (ВІДЕО)

Шовковський завершив кар’єру у збірній України

Збірна Англії перед матчем проти України позбулася своєї головної зірки Уейна Руні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі