Блохін практично визначився із заявкою на Євро-2012, але до бажаного рівня гри ще «як до Місяця»

Поділитися
© portnov.com.ua
Олег Блохін заявив, що збірній України до рівня гри, яку команда повинна демонструвати на Євро-2012, «як до Місяця». Тим не менше, тренер на 80% визначився із заявкою на чемпіонат.

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін заявив, що на 80% визначився із заявкою на Євро-2012.

"Гравці, запрошені на цей збір, - це на 80% наша заявка на Євро-2012. Вибір у нас не такий вже і великий. Якщо хтось ще встигне голосно заявити про себе, то обов'язково буде включений до складу. Ситуація стане більш зрозумілою, коли ми зберемося безпосередньо перед турніром - 15 травня", - сказав Блохін на прес-конференції напередодні товариського матчу зі збірною Ізраїлю, який відбудеться 29 лютого у Петах-Тікві, повідомляє прес-служба ФФУ.

Тренер також підкреслив, що у команді будуть грати тільки найсильніші.

"Щодо гри, яку повинні демонструвати на континентальній першості, - нам поки до неї як до Місяця. Розумію, що зустріч з Ізраїлем фактично є останньою репетицією перед заключним збором. Буду намагатися ще раз нагадати про це хлопцям. Для мене не існує імен і регалій. У команді будуть виступати тільки найсильніші», - заявив він.

Однією з головних проблем команди тренер назвав відсутність забивного нападаючого - Мілевський і Воронін на цю роль поки що не награли.

«На жаль, після Андрія Шевченка у команді не з'являлося форварда, який міг би вирішувати долю епізоду самостійно і не залежав би повністю від усієї команди. На жаль, Андрій Воронін і Артем Мілевський поки виглядають недостатньо переконливо - як у збірній, так і в клубах», - констатував він.

Блохін також зазначив, що після оголошення про продовження контракту з Федерацією футболу України у нього є впевненість у майбутньому і працювати буде комфортніше.

"Щоправда, угоду я не підписував, досягнута тільки усна домовленість. Зроблю це після повернення додому", - додав він.

Нагадаємо, контракт головного тренера національної збірної України з футболу Олега Блохіна продовжено на три роки до кінця ЧС-2014. Таке рішення 21 лютого прийняв Виконком Федерації футболу України. !zn

Читайте також:

Збірна Україна з футболу отримала нову гостьову форму

Збірна України опустилася у рейтингу ФІФА до рівня Гондурасу

Олега Блохіна визнано кращим тренером СНД ХХІ століття

Блохін: Теперішня збірна Україна сильніша, ніж та, що вийшла у чвертьфінал ЧС

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі