Блаттер залишає пост президента ФІФА

Доповнено
Поділитися
Блаттер залишає пост президента ФІФА Блаттер керував ФІФА з 1998 року
Через чотири дні після переобрання глава ФІФА прийняв рішення скласти повноваження, нові вибори відбудуться не раніше грудня.

На екстреній прес-конференції Зепп Блаттер оголосив про те, що залишить пост президента ФІФА. Нагадаємо, тільки 29 травня швейцарець був переобраний на п'ятий термін.

"Останні 40 років мого життя були тісно пов'язані з ФІФА. Я бажаю футболу тільки кращого. Вибори закінчилися, але нові виклики - ні. ФІФА потребує глибокої реструктуризації. Скоро буде зібраний позачерговий конгрес для вибору нового президента", - підкреслив Блаттер.

Додамо, що Блаттер залишає ФІФА на тлі міжнародної корупційного скандалу, який призвів до арешту кількох футбольних чиновників. Швейцарець, якому в березні виповнилося 79 років, керував організацією з 1998 року.

Голова ревізійної комісії ФІФА Доменіко Скала заявив, що нові вибори президента ФІФА відбудуться не раніше грудня: "О нових президентських виборах потрібно повідомити за чотири місяці. Точні терміни виборів визначить виконком, швидше за все, вони відбудуться в період з грудня по березень". До цього часу президентом організації залишатиметься Блаттер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі