Блаттер таки зважився йти на п'ятий термін президентства у ФІФА

Поділитися
Блаттер таки зважився йти на п'ятий термін президентства у ФІФА Блаттер хоче стати "вічним" прездентом ФІФА
Швейцарському ветерану кабінетного футболу буде протистояти на виборах пристойна і амбітна компанія з шести кандидатів.

Чинний керманич Міжнародної федерації футболу Зепп Блаттер подав свою заявку на вибори, які відбудуться в кінці травня.

Про це чиновник повідомив допомогою свого Твіттера, додавши, що тепер справа за виборчим комітетом, який повинен зареєструвати його кандидатуру.

Вибори відбудуться 29 травня в Цюріху, і за час, що залишився Блаттеру доведеться зробити чимало, щоб переконати голосуючих у своїй спроможності. Адже останнім часом на ФІФА обрушилася неймовірна критика і звинувачення в корупції. В основному - через чемпіонатів світу в Росії та Катарі. Також критикують і систему сучасного футболу.

Саме на критиці діючого керівництва збираються зіграти конкуренти Блаттера. А їх - шість чоловік: ринц Йорданії Алі Бін Аль-Хусейн, Жером Шампань, екс-футболісти Давид Жинола і Луїш Фігу, агент Міно Райола, голова футбольного союзу Нідерландів Мікаель ван Прааг.

Додамо, що в березні чинному президенту ФІФА виповнюється 79 років: теперішній термін для нього - вже четвертий в історії.

23 січня стало відомо, що великі компанії відмовилися від спонсорства ЧС в Росії і Катарі. Фахівці пов'язують відмову з падаючим авторитетом ФІФА, а в самій організації стверджують, що це - нормальний процес. Контракти з кількома спонсорами приносили ФІФА до 1,5 мільярдів доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі