Блаттер може залишитися президентом ФІФА

Поділитися
Блаттер може залишитися президентом ФІФА Блаттер довірив свій мандат конгресу
Швейцарець заявив, що не подавав у відставку зі своєї посади.

Зепп Блаттер вперше з'явився на публіці з тих пір, як 2 червня оголосив про те, що йде у відставку з поста президента ФІФА. Швейцарець відвідав захід, присвячений майбутньому відкриттю музею ФІФА, і зробив несподівану заяву.

"Я не подав у відставку, а довірив свій мандат на розгляд позачергового конгресу ФІФА", – цитує Блаттера швейцарське видання Blick. У прес-службі ФІФА вже підтвердили слова Блаттера: "Ми можемо підтвердити, що слова президента процитовані правильно".

Позачерговий виконком ФІФА відбудеться 20 липня. Можливо, там Блаттер знову виставить свою кандидатуру на вибори, які попередньо мають відбутися 16 грудня. До цього моменту швейцарець залишається на чолі організації, а якщо все-таки спробує зберегти свій пост, то йому доведеться змагатися з принцом Йорданії Алі бен Аль-Хусейном, бразильцем Зіко і аргентинцем Дієго Марадоною.

Нагадаємо, 29 травня Блаттер переміг на виборах президента ФІФА, але через чотири дні на тлі міжнародного корупційного скандалу оголосив про те, що покидає свій пост. Тоді швейцарець сказав, що у нього є мандат від членів ФІФА, але немає - від іншого футбольного світу. Пізніше з'являлася інформація, згідно з якою азіатські і африканські федерації просили Блаттера не залишати свій пост.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі