БК "Київ" вперше за п'ять років вийшов у півфінал плей-офф Суперліги

Поділитися
БК "Київ" вперше за п'ять років вийшов у півфінал плей-офф Суперліги "Київ" вийшов в 1/2 фіналу плей-офф вперше за п'ять років © Черкаські Мавпи
Визначився ще один півфіналіст нокаут-раунду: київському "Будівельнику" і южненському "Хіміку" додався гранд "нульових".

Баскетболісти "Києва" обіграли в четвертому матчі серії 1/4 фіналу плей-офф "Черкаські Мавпи" 88:68 і вийшли в наступний раунд змагань чемпіонату Суперліги-2014/15. Кияни виграли серію 3-1.

В 1/2 фіналу вони опинилися вперше з сезону-2009/10. Тоді у фінал їх не пустили земляками з "Будівельника", тепер же завдання буде такою ж складною. Протистояти у півфіналі "жовто-зеленим" буде переможець регулярного чемпіонату і безсумнівний лідер сезону южненський "Хімік".

24-річний центровий "Києва" Максим Сандул став найкориснішим на майданчику: на його рахунку - 18 очок, 11 підбирань і 4 передачі.

В іншій парі чвертьфіналу "Дніпро" подвоїв перевагу в поєдинку з "Миколаєвом". Тепер 9 квітня Миколаєва дніпряни можуть забезпечити собі остаточну перемогу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі