Бій Кличко-Чарр відвідають 11 чемпіонів світу з боксу

Поділитися
© KMG / Dmitriy Abramov
Кличко-старший захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC. Цей поєдинок відвідають Микола Валуєв, Костянтин Цзю, Юрій Арбачаков, Арзубек Назаров, Роман Кармазін, Олег Маскаєв, Анатолій Александров, Дмитро Пирог, Дмитро Кирилов, Султан Ібрагімов і Ахмед Катієв.

Одинадцять чемпіонів світу з боксу приїдуть подивитися на бій Віталія Кличка і німця Мануеля Чарра, який пройде 8 вересня у московському спорткомплексі "Олімпійський".

Кличко-старший захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC. Цей поєдинок відвідають Микола Валуєв, Костянтин Цзю, Юрій Арбачаков, Арзубек Назаров, Роман Кармазін, Олег Маскаєв, Анатолій Александров, Дмитро Пирог, Дмитро Кирилов, Султан Ібрагімов і Ахмед Катієв. Ідея запросити іменитих боксерів належить керівнику відділення Всесвітньої боксерської ради WBC Baltic, президенту Євразійської ради професійного боксу Михайлу Денисову.

"Перш за все, хотілося таким чином підтримати всіх наших хлопців, хто буде битися за титули чемпіонів WBC Baltic. Глобально ж ми задумали здійснити цю грандіозну ідею для того, щоб якомога більше людей змогли побачити справжніх героїв, хто здобував кров'ю і потом славу російському боксу. Тепер найпрестижніші бої з боксу проходять у нас у столиці, і до них прикута увага мільйонів людей у всьому світі. Весь світ нашого боксу буде вперше зібраний в буквальному сенсі в першому ряду на одній події", - зазначив Денисов, слова якого наводяться в прес-релізі організаторів бою.

Відзначимо, що Чарр на даний момент знаходиться на 11-й позиції в рейтингу WBC. В активі 27-річного боксера на прізвисько Діамантовий Хлопець 21 перемога на професійному рингу (11 нокаутів) і жодної поразки. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко спростував інформацію про бій з непереможним німцем

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Володимир Кличко у 2012 році проведе три поєдинки

Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі