Бій з Лопесом створений для того, щоб його продати – Ломаченко

Поділитися
Бій з Лопесом створений для того, щоб його продати – Ломаченко Ломаченко розраховував на іншого суперника © BoxingScene
Українця очікує поєдинок з американцем.

Чемпіон WBO, WBA Василь Ломаченко (14-1-0, 10 КО) прокоментував можливий бій з чемпіоном IBF Теофімо Лопесом (15-0, 12 КО).

"У Лопеса є вади у захисті, він встиг пропустити дуже багато ударів від Коммі за перший раунд. Він не зміг відміряти свою дистанцію. У другому раунді він якимось дивом потрапив у Коммі і закінчив поєдинок. Якщо б не цей щасливий удар, то можна було б побачити багато цікавого у ході цього поєдинку.

Я розраховував, що суперником буде Коммі, але тим краще. Бій з Лопесом створений, щоб його продати. Я теж можу пропустити такий лакі-панч, з Лінаресом таке вже було. Хоч Лопесу і 22 року, але розмовляє він на все 30-40. Дуже впевнений у собі", – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, 15 грудня Лопес став чемпіоном світу за версією IBF у легкій вазі, нокаутувавши у другому раунді попереднього володаря поясу з Гани Річарда Коммі (29-3-0, 26 КО).

В останньому своєму поєдинку 31 серпня Ломаченко здобув перемогу в Лондоні над британцем Люком Кемпбеллом рішенням суддів і завоював вакантний титул WBC.

Раніше повідомлялося про те, що об'єднавчий бій Ломаченко – Лопес пройде в квітні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі