Біатлоністка Домрачева пропустить сезон 2015-2016

Поділитися
Біатлоністка Домрачева пропустить сезон 2015-2016 Домрачева найближчим часом буде відпочивати © eurosport.ru
Володарка Великого Кришталевого глобуса Кубку світу нинішнього року прийняла рішення взяти паузу в кар'єрі.

Одна з найкращих біатлоністок сучасності Дар'я Домрачева вирішила пропустити сезон 2015-2016. До такого рішення білоруську спортсменку підштовхнув мононуклеоз, яким вона перехворіла зовсім недавно.

У коментарі "Прессболу" триразова олімпійська чемпіонка зізналася, що перші думки взяти паузу виникли у неї ще по закінченні минулого кубкового сезону, однак до потреб організму у той момент Домрачева не прислухалася і після відпочинку на морі приступила до тренувань.

"Як здавалося, все йшло добре, але організм не обдуриш, - зізналася Домрачева, - І "схоплений" мононуклеоз став своєрідним сигналом - повернув мене до мого первісного бажання. Можна, звичайно, впертися, і все ж виступати цієї зими, але проконсультувавшись з фахівцями і прислухавшись до себе, я прийшла до висновку, що більш розумним рішенням стане пропуск сезону. Впевнена, це піде мені на користь, дозволить відновити сили і мотивуватися на наступний рік".

Домрачева розповіла, що в найближчий місяць планує відпочити, після чого приступить до базових тренувань, а взимку має намір щільно зайнятися тестуванням і відбором лиж для наступного сезону. "Щоб урізноманітнити і зробити роботу ще більш цікавою, планую включити в свій тренувальний план нестандартне для мене фізичне навантаження, позайматися з грамотними фахівцями з інших видів спорту. Загалом, розглядаю цей рік для себе як своєрідне перезавантаження", - підкреслила спортсменка.

Нагадаємо, 28-річна Домрачева є найтитулованішою білоруською спортсменкою в історії Олімпійських ігор (три "золота" плюс одна "бронза"), дворазовою чемпіонкою світу і переможницею Кубку світу-2015.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі