Берлусконі повернувся на посаду президента "Мілану"

Поділитися
© live.net
Колишній прем'єр-міністр Італії повернувся в «Мілан», власником якого він є, в якості почесного президента клубу. У листопаді минулого року Берлусконі завершив політичну кар'єру, пішовши з посади прем'єр-міністра Італії.

Власник футбольного клубу Мілан, екс-прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі офіційно зайняв посаду почесного президента команди.

Рішення про призначення Берлусконі було прийнято на нараді ради директорів Мілана, яка відбулася раніше того ж дня.

Нагадаємо, він придбав команду у 1986 році.

За 26 років Мілан виграв 28 трофеїв: чемпіонат Італії - 8 разів, Кубок Італії - 1 раз, Суперкубок Італії - 6 разів, Лігу Чемпіонів/Кубок Чемпіонів - 5 разів, Суперкубок UEFA - 5 разів, Міжконтинентальний кубок - 2 рази, Чемпіонат світу серед клубів - 1 раз.

Це вже третій прихід Берлусконі в один з найбільш титулованих клубів Європи. Вперше він став власником «россонері» в лютому 1986 року, коли «Мілан» перебував на межі банкрутства. Засновник компанії «Фінінвест», яка в 1993 році включила в себе великий в Італії медіахолдинг «Медіасет», витяг клуб з боргової ями і зумів зробити команду найсильнішою в європейському клубному футболі з кінця 80-х по початок 90-х років.

В даний час щодо Берлусконі в Італії йдуть ще три судових розгляди, в тому числі за скандальними звинуваченнями у використанні сексуальних послуг неповнолітніх повій. !zn

Читайте також:

Прокуратура Мілана просить дати Берлусконі п'ять років в'язниці


Берлусконі хоче позбутися «Мілана»

У справі Берлусконі хочуть допитати Джорджа Клуні і Кріштіану Роналду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі