Берінчик налаштований "знести" свого наступного суперника

Поділитися
Берінчик налаштований "знести" свого наступного суперника Берінчик отримує поради від Усика © K2 Promotions
Перспективний український боксер готується до другого бою на професійному рингу.

Денис Берінчик у Буковелі готується до свого другого бою у професійній кар'єрі, який відбудеться 14 листопада у Броварах. Український боксер проводить спаринг-сесії і серйозно налаштовується на протистояння з нідерландцем нігерійського походження Іносентом Аніанву.

"Функціонально я виходжу на пік форми. Середньогір'я впливає на функціональну систему прекрасно. Протягом 21 дня в тренувальному таборі збільшуються обсяги роботи. Була серйозна ЗФП, канати, серйозна робота ніг, робота над пересуваннями. Я завантажений повністю, але поки що ще не вийшов на пік форми. Це буде в найближчі дні перед боєм", - наводить слова Берінчика XSport.ua.

Крім того, Берінчик активно вивчає свого майбутнього суперника: "Ми вже подивилися бої мого суперника і напрацьовуємо різні комбінації. Можу сказати, що він дуже непростий суперник. Б'є зверху, кидається і може небезпечно йти головою, може завдати розсічення. Вивчаємо ці моменти і побоюємося того, щоб не отримати травми. Які я підготую сюрпризи, покаже ринг і бій. Але я налаштований знести суперника, хочу бути краще і краще".

Також Берінчик розповів, що постійно отримує поради від Олександра Усика: "Він підказує мені, так як він вже провів нормальну кількість поєдинків і в WSB, і в аматорському боксі. Якщо я помиляюся, він дає мені підказки і переживає за мене всією душею".

Читайте також: Усик може провести наступний бій в грудні

Нагадаємо, Денис Берінчик дебютував на професійному рингу 29-го серпня, перемігши технічним нокаутом бельгійця Таріка Мадні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі