"Баварія" позбавила бразильців "Шахтаря" м'яча, не давши їм створювати моменти - експерт

Поділитися
"Баварія" позбавила бразильців "Шахтаря" м'яча, не давши їм створювати моменти - експерт Бразильців "Шахтаря" футболісти "Баварії" позбавили контролю за м'ячем
Колишній тренер "Шахтаря" Валерій Яремченко захоплюється грою німецької команди. "Всі, що за 90 хвилин зумів зробити в нападі "Шахтар" - один удар в площину воріт", - зазначив експерт.

У повторному поєдинку 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" і "Баварією" українській команді буде дуже важко, адже у Львові німці грали чи не в півсили. Таку думку висловив колишній тренер "гірників" Валерій Яремченко.

Яремченко захоплюється, наскільки вдало баварці діяли у відборі м'яча, змусивши бразильців "Шахтаря" переміщатися по полю в холосту.

"Баварія" була набагато сильнішою, вона, як мені здалося, грала навіть не упівсили, і при цьому все контролювала. Більше всього мене, як фахівця, вразив ось такий момент: наскільки німці чудово діяли в контактному відборі проти гравців "Шахтаря", конкретніше - проти донецьких бразильців. До вівторка навіть не міг уявити, що таке можливо! "Баварія" повністю позбавила гірницьких бразильців м'яча, і наші, по суті, нічого не могли зробити", - цитує Яремченка "Український футбол".

Читайте також: Луческу повідомив, що бразильці "Шахтаря" хочуть помститися німцям "Баварії"

За словами експерта, у другому таймі "Баварія" здала, і швидше за все із-за того, що повірила, що "гірники" здадуться без бою.

"Відчуваючи перевагу, німецькі футболісти виходили на другий тайм з наміром взяти "Шахтар" голими руками. Однак досить швидко втратили гравця, тому змушені були перебудуватися. У цьому, до речі, теж ознака феноменальної сили мюнхенців - вони вміють протягом гри радикально міняти тактику. І навіть при такому розвитку матчу, коли "Баварія" явно націлилася на нічию, вона змогла діяти так, що донеччани не завдали жодного удару по воротах за весь тайм. І, знову-таки, німці все контролювали, знову перемогли наших бразильців в контактному відборі м'яча", - вважає фахівець.

Нагадаємо, що "Баварія" через вилучення Хабі Алонсо (отримав два "гірчичника") догравала матч удесятьох.

Яремченко вважає, що в Мюнхені в поєдинку 11 березня "Шахтарю" буде дуже важко, адже німецька команда при своїх уболівальниках включить максимальні швидкості.

Читайте також: Букмекери підвищили шанси "Шахтаря" на чвертьфінал після матчу у Львові

У післяматчевих коментарях гравці Баварії залишилися незадоволеними нульової нічиєї у протистоянні з "Шахтарем" у Львові. "Сьогодні був важкий матч, в якому було дуже важко виграти. В цілому ми не змогли показати той футбол, який хотіли. Ми не задоволені результатом. Було б добре, якби вдалося забити", - зазначив півзахисник Маріо Гетце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі