"Баварія" - "Порту": анонс, де дивитися матч 21 квітня

Поділитися
"Баварія" - "Порту": анонс, де дивитися матч 21 квітня Поки що гравці "Баварії" перебувають у хорошому настрої © Facebook/FC Bayern
У першому поєдинку 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів між німецькою і португальською командами був зафіксований чи не самий сенсаційний результат усього сезону.

Мюнхенська "Баварія" зробить все можливе, щоб продовжити виступи в Лізі Чемпіонів 2014/15 мінімум до півфіналу.

"Порту", який виступав в одній групі з донецьким "Шахтарем" і двічі зіграв з українською командою внічию, зробив те, чого не очікували навіть найоптимістичніші вболівальники команди - обіграв "Баварію" 3:1, забезпечивши непоганий заділ перед матчем-відповіддю. Втім, підопічним Хулена Лопетеги залишалося лише скористатися тими помилками, які ввечері 15 квітня допускали баварські захисники.

Баварія - Порту

21 квітня, вівторок, 21:45. Мюнхен. Стадіон "Алльянц Арена".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Перший матч - 1:3.

Орієнтовні склади:

Баварія: Нойер, Рафінья, Боантенг, Данте, Бернат, Хабі Алонсо, Лам, Тіагу Алькантара, Мюллер, Гьотце, Левандовський.

Порту: Фабіану, Перейра, Мартінс-Інді, Майкон, Маркано, Касемиру, Еррера, Олівер Торрес, Куарежма, Браїмі, Джексон Мартінес.

Травмовані: Роббен, Рібері, Алаба, Бенатиа, Хаві Мартінес, Штарке.

Диквалифицированные: Данилу, Алекс Сандру (обидва - Порту).

Судді: Аткінсон, Малларки, Чайлд, Тейлор, Посон (всі - Англія).

Як би там не було, але всім відомо, що забити два голи для "Баварії" не становить особливої праці. З іншого боку, це коли над командою не важить тягар відповідальності, що інший результат ніяк не прийнятний. Як поведуть себе підопічні Гвардіоли, питання, адже останнім часом баварці рідко опинялися в подібній ситуації.

На руку "Порту" - саме психологічна ситуація в "Баварії", яка може не дозволити "червоно-синім" зіграти у звичний для себе футбол. Напередодні розташування клубу покинув медичний штаб на чолі з відомим доктором Мюллером-Вольфартом. 72-річний ескулап, який крім роботи в "Баварії" і збірної Німеччини, успішно займається ще й приватною практикою, зробив все швидко - зібрав речі і пішов. Кажуть, що причиною тому послужило невдоволення Гвардіоли: іспанський тренер мовляв почав натякати, що відновлення провідних футболістів, а в лазареті опинилися Франк Рібері і Ар'єн Роббен, затягнулося.

Всі знають, що Гвардіола робить багато речей не приходив, а з перспективою на завтрашній день. І можливо ця ситуація згуртує футболістів, і допоможе команді пройти в 1/2 фіналу.

У "Порту" проблемними моментами можуть стати дискваліфікації провідного захисника Данілу, втім, напевно у Хулена Лопетеги вже є запасний варіант. Так само як і тактика на майбутнє протистояння - навіть "Шахтарю" вдалося показати на власному прикладі, що при правильному виконанні тренерських завдань, можна досягти нульової нічиєї з "Баварією".

Читайте також: Кращий воротар світу Нойєр вважає, що "Порту" покарав "Баварію"

Напередодні чвертьфіналу букмекери вважають, що Барселона має найбільші шанси на перемогу в Лізі Чемпіонів. "Баварія" трохи здала свої позиції в котируваннях, однак контори не вірять в команду Гвардіоли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі