"Баварія" переманила в свої ряди лідера "Ювентуса"

Поділитися
"Баварія" переманила в свої ряди лідера "Ювентуса" Відаль переїжджає в Мюнхен
Володар Кубку Америки у складі збірної Чилі продовжить кар'єру в німецькому гранді.

Чилійський півзахисник Артуро Відаль переходить в "Баварію". Гравець і клуб вже погодили умови контракту, футболістові залишилося лише пройти медобстеження і поставити підпис під угодою, повідомляє офіційний сайт мюнхенського клубу. Орієнтовна сума трансферу, за інформацією ЗМІ, складе 28 мільйонів євро.

"Ми досягли згоди з клубом і гравцем. Відалю залишилося пройти медобстеження і підписати контракт. Якщо все пройде нормально, то вже наступного тижня він почне тренування в нашій команді", - сказав голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге.

Відаль вже встиг попрощатися з уболівальниками "Ювентуса" на своїй сторінці в Instagram: "Це були найкращі роки в моїй кар'єрі! Ви, вболівальники, завжди були добрі зі мною. Буду сумувати за вами. "Ювентус", спасибі за все!"

В "Ювентусі" Відаль грав з 2011 року. Разом з туринцями чилієць в минулому сезоні дійшов до фіналу Ліги чемпіонів, де італійці програли "Барселоні" (1:3). А влітку півзахисник став володарем Кубку Америки разом зі своєю національною збірною.

Нагадаємо, раніше "Ювентус" залишили два інших лідера: аргентинський форвард Карлос Тевес повернувся на батьківщину, а італійський півзахисник Андреа Пірло переїхав у США.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі