"Баварія" і "Атлетіко" без проблем вийшли до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
"Баварія" і "Атлетіко" без проблем вийшли до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів Хет-трік Дієго Кости допоміг "Атлетіко" вийти до чвертьфіналу © clubatleticodemadrid.com
Без 1/4 фіналу залишилися лондонський "Арсенал" і "Мілан". Таким чином, Італія втратила свого представника у головному клубному футбольному турнірі Європи.

Німецька "Баварія" та іспанський "Атлетіко" без проблем здолали англійський "Арсенал" та італійський "Мілан" в двохраундових протистояннях 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів і вийшли у наступне коло змагань.

Чинний володар Кубка Чемпіонів у повторній грі зіграв внічию 1:1 з "Арсеналом", але завдяки гостьовій перемозі 2:0, пройшов далі. "Атлетіко" ж не став зупинятися після 1:0 у Мілані на домашньому стадіоні "матрацники" розгромили імениту команду 4:1.

"Арсенал" так і не зумів продемонструвати волю до перемоги і хоча б якось спробувати зачепитися за результат, як це було рік тому. Лондонці активізувалися лише після пропущеного м'яча: Лукаш Подольскі відповів на гол співвітчизника Бастіана Швайнштайгера.

Найбільш видовищно пройшов поєдинок "Атлетіко" і "Мілана": мадридці ще раз продемонстрували футбольній громадськості, що в нинішньому сезоні знаходяться на дуже хорошому ходу і можуть включитися у боротьбу за титули - не тільки в Іспанії, але і в Європі. Особливо грізно виглядає атакуюча лінія "матрацників" з екс-бразильцем Дієго Костою. Не випадає з гри і колишній півзахисник "Металіста" Хосе Соса.

Таким чином, "Мілан" у другий сезон поспіль вилітає з Ліги Чемпіонів на стадії 1/8 фіналу.

Зазначимо, що 12 березня в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів зіграють "Барселона" - "Манчестер Сіті" (перший матч 2:0), а також ПСЖ - "Байєр" (4:0). Судячи з усього, в середу головний клубний євротурнір втратить ще одну англійську команду, адже навряд чи англійці зуміють відігратися за два м'ячі у "Барси" на її полі.

Читайте також:

Іспанія в черговий раз виявилася сильнішою за Італію

Кріштіану Роналду очолив рейтинг найбагатших футболістів світу

"Реал" дев'ятий рік поспіль залишається найбагатшим футбольним клубом світу

Зіркові нападники "Реала" забили по два голи "Шальке" у виїзному матчі 1/8 фіналу ЛЧ (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі