"Баварія" - "Барселона": анонс, де дивитися матч 12 травня

Поділитися
"Баварія" - "Барселона": анонс, де дивитися матч 12 травня Матч в Барселоні приніс баварцям повне розчарування © Facebook/FC Bayern
Підопічним Хосепа Гвардіоли необхідно створити диво, щоб залишити за бортом фіналу Ліги Чемпіонів "Барселону".

Другі матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів починаються захоплюючим протистоянням двох найцікавіших команд європейського футболу - "Баварії" та "Барселони". У першій грі каталонці несподівано розгромили баварців, причому зробили це за якісь 15 хвилин - 3:0.

Після матчу наставник гостей і колишній тренер господарів Хосеп Гвардіола зазначив, що якби його команда пропустила два голи, то можна було б сподіватися на успіх у матчі. А так, відіграти три точні удари, але при цьому постаратися не забити суператаке "Барси", майже нереально. Але це не означає, що в "Баварії" склали зброю заздалегідь.

наприклад, статистика говорить про те, що "Барселона" ні разу не перемагала баварців в Мюнхені, зазнавши поразки і двічі зігравши внічию. Різниця м'ячів – 8:3 на користь чемпіонів Німеччини. Нагадаємо, що в сезоні-2012/13 "Баварія" двічі розгромила Мессі і Ко - 3:0 і 4:0. Тоді цей результат здавався чимось неймовірним.

Читайте також: Гвардіола вважає, що причиною розгрому від "Барселони" став не лише Мессі

Але загалом, майже всі сходяться на думці, що "Баварії" допоможе лише диво. Серед них і букмекери, які вірять в перемогу німців, але не з необхідною для виходу у фінал різницею.

Баварія - Барселона

12 травня, вівторок, 21:45. Мюнхен, стадіон "Алльянц-Арені".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади

Баварія: Нойєр, Рафінья, Бенатіа, Боатенг, Бернат, Лам, Хабі Алонсо, Тіаґу Алькантара, Мюллер, Ґьотце, Левандовський.

Барселона: тер Штеґен, Даніел Алвес, Маскерано, Піке, Жорді Алба, Бускетс, Ракітіч, Іньєста, Мессі, Неймар, Суарес.

Травмовані: Алаба, Бардштубер, Рібері, Роббен (Баварія).

Суддя: Марк Клаттенбург (Англія).

Гвардіола відразу ж після того, як його "Баварія" достроково завоювала чемпіонство, зазначив, що в матчах чемпіонату, Кубка футболісти не будуть відбувати номер. Вийшло ж усе не так, як передбачалося. Спочатку "червоно-сині" програли у півфіналі Кубка Німеччини "Боруссії" (не забивши жодного пенальті в післяматчевій серії!), потім поступилися в Лізі. Дві поразки в чемпіонаті (від "Байєра" і "Аугсбурга") впевнено стають в ряд останніх невдач.

А тут ще й чутки, що Пеп веде переговори з "Манчестер Сіті", який вичерпав свій ліміт перемог з Мануелем Пеллегріні. Втім Гвардіола спростував інформацію, заявивши, що він залишається в Мюнхені. Складно сказати, наскільки це допоможе його команді зараз, адже каталонець є відомим майстром психологічних ігор, і найчастіше його слова можуть перевернути все з ніг на голову.

Читайте також: Після впевненої перемоги над "Баварією" в "Барселоні" зосереджені на другій грі

Втім, у тренерського штабу баварців є проблеми з травмованими. Надії на одужання Рібері не виправдалися. Відчуває проблеми з гомілкостопом француз пропустить залишок сезону і зможе відновити тренування тільки в червні. Зате інший півзахисник – Роде – залікував м'язове ушкодження і в суботу почав працювати з м'ячем.

У "Барселони" одужав захисник Матьє, але навряд чи це внесе певні корективи в хід боротьби на полі. Швидше за все баварці вийдуть на поле в надії задавити суперника атаками - найкращий захист - напад - тому в обороні Луїс Енріке випустить досвідчених і перевірених бійців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі