Батько Коноплянки виділив "Севілью" серед усіх претендентів на його сина

Поділитися
Батько Коноплянки виділив "Севілью" серед усіх претендентів на його сина Контракт Коноплянки з "Дніпром" закінчується 30 червня © fcdnipro.ua
У лідері "Дніпра", який точно покине Дніпропетровськ, зацікавлений ряд клубів.

Раніше батько Євгена Коноплянки провів переговори з Ігорем Коломойським, за підсумками яких стало ясно, що український півзахисник не буде продовжувати контракт з "Дніпром". В інтерв'ю El Desmarque Олег Коноплянка заявив, що на його сина в Європі існує великий попит, відзначивши "Севілью".

"Женя провів відмінний сезон, так що багато команд зацікавлені в ньому. Ми знаємо про інтерес "Севільї", і потрібно сказати, що це великий клуб. Але багато що може статися. Всьому свій час. Коли буде визначеність, підписаний контракт - всі про все дізнаються", - сказав Коноплянка.

Нагадаємо, що крім "Севільї" Коноплянкою цікавилися "Сток Сіті", "Рома", "Лаціо", менхенгладбская "Боруссія", "Тоттенхем" і ряд інших клубів. Також повідомляється, що "Севілья" обирає між Коноплянкою і вінгером ПСВ Закарією Баккалі.

Читайте також: Коноплянка зупинився в розвитку і насолоджується увагою і славою - експерт

У минулому сезоні Коноплянка провів у складі "Дніпра" 42 матчі, забивши 8 голів, зробивши 7 результативних передач і пробившись у фінал Ліги Європи. Контракт Євгена з дніпропетровським клубом закінчується 30 червня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі