Батько Коноплянки не виключає, що його син може залишитися в "Дніпрі"

Поділитися
Батько Коноплянки не виключає, що його син може залишитися в "Дніпрі" Коноплянка поки не може працевлаштуватися © moskva.com
Український півзахисник затримається в Україні, якщо не знайде підходящий варіант.

Історія з переходом Євгена Коноплянки в європейський клуб набирає нових обертів. Сьогодні, 26 червня, британські ЗМІ поширили чутки, що український півзахисник проходить медобстеження в "Тоттенхемі", проте пізніше батько футболіста Олег Коноплянка заявив, що гравець може навіть залишитися в "Дніпрі".

"Я не в Лондоні, - сказав Коноплянка-старший у коментарі "Комсомольській правді в Україні", - Я не готовий щось коментувати і прояснювати. Це марно і безглуздо з кимось боротися, проти якихось чуток...".

Також батько Коноплянки на сто відсотків не впевнений, що його син, у якого 30 червня закінчується контракт з "Дніпром", залишить дніпропетровський клуб: "Ніколи не кажи "ніколи". Як тільки щось вийде - ви все побачите і почуєте. Ви чули, що Мирон Маркевич говорив. Женя хоче піти, тому будемо намагатися. А може бути таке, що залишиться. Це футбол, все буває".

Читайте також: "Ліверпуль" включився в боротьбу за Коноплянку

Нагадаємо, раніше від послуг Коноплянки відмовилася "Севілья", яка не захотіла більше "топтатися на місці". Повідомлялося також, що перестав розглядати кандидатуру українського півзахисника і англійський "Ліверпуль".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі