«Барселона» - «Шахтар» 5:1

Поділитися
Донецький «Шахтар» не спромігся здивувати на «Камп Ноу». Вже можна констатувати, що гравці «Шахтаря» не виконали завдання, поставлене президентом клубу Рінатом Ахметовим - вийти до півфіналу Ліги Чемпіонів.

Матч у Барселоні розпочався для гравців української команди «холодним душем». Вже на другій хвилині у ворота Андрія П'ятова пробив Андрес Іньєста. До перерви у тих самих воротах встиг «розписатися» Даніель Алвес.

Гравці «Шахтаря» не захотіли або не зуміли організувати щільну оборону своїх воріт. Компенсувати це вони спробували небезпечними контрвипадами, але майстерності і успіху «донецьким бразильцям» цього вечора явно не вистачало. Невдахою матчу можна назвати бразильського нападаючого «Шахтаря» Луіса Адріано, що не використав кілька дуже вигідних моментів.

Другий тайм не порадував українських уболівальників. На 53-й хвилині розіграш кутового біля воріт «Шахтаря» закінчився голом Жерара Піке. Надію в істинних фанатів, які не вирушили до того часу спати, вселив на 60-й хвилині Ярослав Ракіцький, що підставив коліно після навісу зі штрафного: 3:1. Проте вже через хвилину армії телевболівальників «Шахтаря» стало менеше: гол Сейду Кейта перервав їх ненавмисну ​​радість. Ті, хто тим не менше додивився матч до кінця, побачили гол Хаві на 86-й хвилині і «штангу» у виконанні все того ж Луїса Адріано.

Єдиний гравець, чия кар'єра пов'язана з обома командами, Дмитро Чигринський дивився матч із трибун. Захисник «Шахтаря» так і не встиг одужати після травми, отриманої 20 березня у матчі чемпіонату України.

Таким чином, матч у відповідь у Донецьку навряд чи буде мати принципове значення в боротьбі за вихід до півфіналу Ліги Чемпіонів. А гравці «Барселони» вже можуть наперед смакувати зустріч на цьому етапі з принциповим суперником - мадридським «Реалом», який також забезпечив собі вихід до четвірки найсильніших клубів Європи вже у першому чвертьфінальному матчі з англійським «Тоттенхемом» (4:0).

Через перебір жовтих карток донецький поєдинок пропустять Разван Рац у «Шахтаря» і Андрес Іньєста у «Барселони».

В іншому сьогоднішньому чвертьфіналі «Манчестер» переміг у гостях «Челсі» з рахунком 1:0 (гол на 24-й хвилині забив Вейн Руні).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі