"Барселона" зробила впевнений крок у 1/2 фіналу Кубка Іспанії

Поділитися
"Барселона" зробила впевнений крок у 1/2 фіналу Кубка Іспанії Ліонель Мессі приніс "Барсі" перемогу над "Атлетіко" © epochtimes.ru
Обігравши "Атлетіко" на "Камп Ноу", каталонці зробили серйозну заявку на півфінал престижного турніру. Втім, діючі чемпіони, у яких виграла "Барса", не здадуться без бою.

У першому матчі 1/4 фіналу Кубка Іспанії між Барселоною і Атлетико була зафіксована мінімальна перемога 1:0 господарів стадіону "Камп Ноу". Перемогу каталонцям приніс Ліонель Мессі, який реалізував пенальті на 86-й хвилині за фол Дієго Годіна на Серхіо Бускетса.

Матч-відповідь відбудеться в Мадриді 28 січня.

В інших матчах чвертьфіналу "Малага" зіграла внічию 0:0 з "Атлетиком", а "Вільярреал" вдома здолав "Хетафе". 22 січня "Еспаньол" зіграє з "Севільєю".

Поєдинок проходив з невеликою перевагою "блаугранас", однак на відміну від недавнього матчу в Прикладі, "матрацники" надійніше грали в обороні, навіть незважаючи на те, що в атаці у суперника одночасно діяли найкращі нападники світу Луїс Суарес, Мессі і Неймар. Перестановки в складі і кращий настрій футболістів команди Дієго Сімеоне дали про себе знати, але все-таки наприкінці гри господарі домоглися свого.

Подача штрафного завершилася тим, що м'яч опинився у Бускетса, а у досвідченого уругвайця Годіна не витримали нерви і він поклав суперника на газон. Мессі виконав вирок судді: перший удар відбив воротар, але одразу ж аргентинець зіграв на добиванні.

1/4 фіналу

"Барселона" - "Атлетико" - 1:0 (0:0)

Гол: Мессі, 85.

Нереалізований пенальті: Мессі, 85 (воротар).

"Барселона": Тер Штеген, Даніел Алвес, Маскерано, Піке, Жорді Альба, Ракітіч (Хаві, 77), Серхіо Бускетс, Іньєста (Бартра, 87), Мессі, Суарес, Неймар.

"Атлетіко" (Мадрид): Хмар, Хуанфран, Годін, Міранда, Сікейра, Габі (Хіменес, 88), Маріо Суарес, Коке, Грізманн (Рауль Гарсія, 66), Арда Туран, Фернандо Торрес (Манджукич, 46).

Попередження: Хуанфран, 45. Суарес, 78. Маскерано, 80. Манджукіч, 83. Габі, 84. Годін, 90+1.

Суддя: Гонсалес Гонсалес.

21 січня. Барселона. Стадіон "Ноу Камп".

Мінімальна поразка дає надію "Атлетіко" на матч-відповідь. Сімеоне після поразки відзначив, що його команда контролювала гру, і в повторному поєдинку все може завершитися вдало для неї. Нагадаємо, що в минулому сезоні "Атлетіко" вилетів з півфіналу Кубка Іспанії, програвши "Реалу". А Кубок дістався у підсумку "Королівському клубу", який розібрався у фіналі з "Барселоною" 2:1.

Читайте також: Колишній тренер "Барселони" зізнався, чому Мессі не може перейти в інший клуб

Напередодні стало відомо, що у Барселоні придумали, як обійти санкції ФІФА, яка заборонила каталонцям заявляти нових футболістів до 2016 року. Юристи клубу запропонували схему, що футболісти, з якими буде підписано угоду, зможуть вийти на поле за свою попередню команду до закінчення санкцій щодо "синьо-гранатових". Також вони можуть бути віддані в оренду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі