"Барселона" - "Севілья": анонс, де дивитися матч 11 серпня

Поділитися
"Барселона" - "Севілья": анонс, де дивитися матч 11 серпня Коноплянка готується до дебюту © uefa.com
Дві іспанські команди в Тбілісі визначать володаря Суперкубка УЄФА.

11 серпня в Тбілісі відбудеться матч за Суперкубок УЄФА, в якому переможець Ліги чемпіонів "Барселона" зустрінеться з переможцем Ліги Європи "Севільєю".

Іспанське дербі у матчі за Суперкубок відбудеться другий рік поспіль. Минулого літа "Севілья" спробувала завоювати цей трофей, але не змогла переграти мадридський "Реал". Грали андалузці в матчі за цей трофей і проти "Барселони". У 2003 році "Севілья" розгромила каталонців з рахунком 3:0. Цікаво, що за останні 13 років Суперкубок УЄФА 9 раз діставався іспанським командам.

"Барселона" і "Севілья" зіграли один проти одного 148 матчів. Перевага на стороні каталонців: 79 перемог, 32 нічиїх при 37 поразках. В єврокубках, крім матчу за Суперкубок УЄФА, ці іспанські команди перетиналися одна з одною тільки один раз. У сезоні 1995-1996 "Барса" вибила суперника з розіграшу Кубку УЄФА (1:1, 3:1).

До нинішнього протистояння команди підійдуть не в оптимальних складах. "Барсі" не зможе допомогти хворий Неймар, травмовані Альба і Дуглас, а також гравці, яких каталонці через заборону УЄФА не можуть задіяти до січня 2016 року: Туран і Відаль. "Севільї" не допоможуть Парехо і Каррісо. Також напередодні матчу отруїлися Рамі, Нзонзі і Колодзейчак, тому їх участь у грі знаходиться під питанням.

Українських вболівальників в першу чергу цікавить, чи вийде на поле з перших хвилин Євген Коноплянка. Головний тренер "Севільї" Унаї Емері напередодні гри підкреслив, що українець буде важливим гравцем команди. Але ризикнемо припустити, що в матчі за Суперкубок Коноплянка розпочне гру з лави запасних, а на поле з перших хвилин з'явиться досвідчений Рейес.

"Ми зустрічаємося з принциповими суперниками, які є фаворитами. Але є багато факторів, які говорять і в нашу користь. Працюємо над нашими сильними сторонами, які можуть допомогти перемогти "Барселону". Ми не готові на 100 відсотків, але близькі до цього. Ми хочемо побачити блиск в очах гравців. І в минулих матчах з "Барселоною" цей блиск ми бачили. "Барса" напевно буде краще нас за статистикою, за володіння м'ячем і так далі. Отже, ми повинні це прийняти і грамотно відповідати на дуже швидких контратаках", - підкреслив Унаї Емері.

Цікаво, що Емері не перемагав "Барселону" в 19 матчах біля керма "Альмерії", "Валенсії", "Спартака" і "Севільї". На його рахунку 13 поразок при шести нічиїх.

А головний тренер "Барселони" Луїс Енріке зазначив наступне: "Мені все одно, вважають нас фаворитами, чи ні. Треба показати на полі, що ми краще. Ми знаємо, що "Севілья" - сильний суперник, якого завжди важко обіграти. У "Севільї" навіть менше гравців, ніж у нас, тому я думаю, що обом командам доведеться вирішувати кадрові проблеми. Але у футболі необхідно звикати до такого. "Севілья" зробила багато придбань, і її тренеру буде непросто впоратися з цим. А ось у нас мало що змінилося у порівнянні з минулими сезонами".

"Барселона" - "Севілья"

11 серпня, вівторок, Тбілісі, стадіон імені Бориса Пайчадзе, 21.45.

Пряма трансляція на каланах "Україна" і "Футбол 1".

Орієнтовні склади

"Барселона": тер Штеген, Алвес, Піке, Маскерано, Матьє, Ракітіч, Бускетс, Іньєста, Мессі, Суарес, Педро.

"Севілья": Ріко, Маріано, Коке, Криховяк, Тремулінас, Крон-Делі, Банега, Рейєс, Іборра, Вітоло, Гамейро.

Арбітр - Вільям Коллам (Шотландія).

Зазначимо, що учасники сьогоднішнього матчу можуть повторити кілька унікальних досягнень. Так, "Барселона" зіграє у рекордному дев'ятому матчі за Суперкубок УЄФА і в разі перемоги зрівняється з "Міланом", на рахунку якого рекордна кількість трофеїв - п'ять. Дані Алвес може повторити досягнення Паоло Мальдіні за кількістю перемог у Суперкубку (4), а Луїс Енріке - стати четвертим у списку тих, хто завойовував Суперкубок УЄФА в ролі футболіста і тренера. Раніше це вдалося Хосепу Гвардіолі, Карло Анчелотті і Дієго Сімеоне.

Нагадаємо, букмекери в цьому матчі віддають перевагу "Барселоні". Коеффіціент на перемогу каталонців - 1,35, на нічию - 5,5, а ось в успіх "Севільї" букмекери не вірять, тому коефіцієнт становить 8,00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі