"Барселона" обіграла "Ювентус" у фіналі Ліги чемпіонів

Поділитися
"Барселона" обіграла "Ювентус" у фіналі Ліги чемпіонів Суарес і Неймар - автори голів у другому таймі © UEFA
Голи Суареса і Неймара принесли каталонцям перемогу і "золотий хет-трик".

У Берліні відбувся фінал Ліги чемпіонів. "Барселона" в напруженому матчі обіграла "Ювентус" і оформила "золотий хет-трик" - виграла всі змагання в сезоні.

Вже на четвертій хвилині рахунок у матчі був відкритий - Ракітіч після передачі Іньєсти не залишив шансів Буффону. Забивши гол, "Барселона" продовжила контролювати хід матчу, дозволяючи "Ювентусу" періодично вибиратися в контратаки. Туринці покладалися в основному на далекі удар і нічого по-справжньому небезпечно в першому таймі так і не створили. А ось "Барселона" могла забивати ще: моменти втратили Неймар і Суарес.

Потужно почали каталонці і другий тайм, але свої можливості не використали, а у відповідь несподівано пропустили: Мората виявився першим на добиванні після удару Тевеса. Відповіла "Барселона" через 13 хвилин, причому аналогічним чином: Мессі пробив, Буффон відбив перед собою, а Суарес забив м'яч у сітку. Відігратися туринці в підсумку не зуміли, а на останніх секундах ще й пропустили контратаку "Барси", яку завершив Неймар. Кращим гравцем матчу був визнаний Андрес Іньєста.

"Ювентус" - "Барселона" - 1:3

Голи: Мората (55) - Ракітіч (4), Суарес (68), Неймар (90+7)

"Ювентус": Буффон, Ліхтштайнер, Бонуччі, Барцальї, Евра (Коман, 89), Пірло, Погба, Маркізіо, Відаль (Перейра, 79), Тевес, Мората.

"Барселона": тер Штеген, Дані Алвес, Піке, Маскерано, Хорді Альба, Бускетс, Ракітіч (Матьє, (90+1), ​​Іньєста (Хаві, 78), Неймар, Мессі, Суарес (Педро (90+5).

Попередження: Відаль (11), Погба (41) - Суарес (70)

Арбітр - Джюнейт Чакир (Туреччина)

Додамо, що "Барселона" в п'ятий раз стала володарем найпрестижнішого клубного трофея Європи. А Луїс Енріке в свій перший же сезон привів клуб до трьох трофеїв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі