"Барселона" обіграла "Атлетіко", відклавши розмови про відставку головного тренера

Поділитися
"Барселона" обіграла "Атлетіко", відклавши розмови про відставку головного тренера Зіркова трійця "Барселони" забезпечила гарний настрій своєму тренеру © fcbarcelona.com
Підопічні Луїса Енріке відповіли журналістам, які щосили говорили про те, що з-за конфлікту з Ліонелем Мессі він може відправиться у відставку. Причому один з голів у ворота чемпіонів забив саме аргентинець.

У центральному матчі 18-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" на своєму полі обіграла "Атлетіко" 3:1.

Голами у складі каталонців відзначилися Неймар, Луїс Суарес і Ліонель Мессі. Мадридці змогли відповісти голом з пенальті у виконанні Маріо Манджукіча. Цікаво, що штрафний удар був призначений після фолу Мессі. Аргентинець також відзначився гольовим пасом на уругвайця, який став для нього восьмим в сезоні.

Таким чином, "Барса" наблизилася до "Реалу" на одне очко - в активі каталонців 41 заліковий пункт. У своєму поєдинку мадридці виграли у іншого представника Каталонії "Еспаньола" 3:0. До того ж, у "Королівського клубу" є гра в запасі.

Чемпіонат Іспанії. Приклад. 18-й тур

"Барселона" - "Атлетико" - 3:1 (2:0)

Голи: Неймар, 12 (1:0). Суарес, 35 (2:0). Манджукіч, 57 - з пенальті (2:1). Мессі, 87 (3:1).

"Барселона": Браво, Даніел Алвес, Піке, Маскерано, Жорді Альба, Серхіо Бускетс, Ракітіч (Рафінья, 89), Іньєста, Суарес (Педро, 90+1), Мессі, Неймар.

"Атлетіко": Мойя, Хуанфран, Хіменес, Годін, Хесус Гамес (Сікейра, 83), Арда Туран, Габі (Фернандо Торрес, 68), Тіагу, Грізманн (Рауль Гарсія, 74), Коке, Манджукіч.

Попередження: Хесус Гамес, 21. Манджукіч, 33. Хуанфран, 49. Суарес, 59. Тіагу, 65. Грізманн, 69. Маскерано, 74. Мессі, 80. Годін, 83.

Суддя: Ундіано Мальєнко.

11 січня. Барселона. Стадіон "Ноу Камп".

Проте найголовніше, що "блаугранас" відповіли журналістам, які протягом тижня активно прогнозували швидку відставку Луїса Енріке з-за конфлікту з Мессі. Принаймні, на сьогоднішній день керівництво клубу буде складно мотивувати звільнення коуча, адже його підопічні показали хороший футбол у двох останніх матчах.

Тим більше, що сам Мессі спростував будь-які підкилимні ігри, які нібито спрямовані на відставку Луїса Енріке.

"Я не просив нікого зробити щось, щоб я залишився, тому що не збираюся покидати "Барселону". Кажуть, що я керую командою, але я всього лише гравець. Я не приймаю важливих рішень і не прошу нікого приймати їх, - наводить офіційний сайт "Барселони" слова Мессі.

Мессі підтвердив, що яка-небудь інформація про його перехід в Англії - не більш ніж чутки.

"Я чув чутки про те, що веду переговори з "Челсі" і "Манчестер Сіті" - це все брехня. Говорили, що у мене були погані стосунки з Гвардьолою, ето'о, Ібрагімовичем і Бояном. Кажуть, що я позбавляюся від людей. Це неправда. Ніколи не просив звільняти тренера або когось ще. Я дуже втомився від цих пліток", - зізнався аргентинець.

4 січня в матчі 17-го туру чемпіонату Приклади Валенсія перервала рекордну серію Реала, яка становила 22 матчі. "Кажани" обіграли "Королівський клуб" 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі