"Барселона" - "Манчестер Сіті": анонс, де дивитися матч 18 березня

Поділитися
"Барселона" - "Манчестер Сіті": анонс, де дивитися матч 18 березня Ліонель Мессі не забив пенальті у ворота Мансіті © epochtimes.ru
Останній з англійців в Лізі Чемпіонів, "Манчестер Сіті" постарется зробити чудо і обіграти "Барсу" на її полі. Напевно саме так можна буде характеризувати можливу перемогу гостей.

"Барселона" обіграла "Манчестер Сіті" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів на виїзді з рахунком 2:1 завдяки точним ударам уругвайця Луїса Суареса.

Все, чим змогли відповісти "городяни", які грали в меншості останні 20 хвилин, гол-красень Серхіо Агуеро. Однак моментами "Сіті" загрожував воротам суперника, і намагався нав'язати боротьбу. Але не склалося, і на ответнй матч в Барселону команда Мануеля Пеллегріні вирушила з дефіцитом у два м'ячі.

Барселона - Манчестер Сіті

18 березня, середа, 21:45. Барселона, стадіон "Ноу Камп"

Пряма трансляція на каналі "Футбол 1"

Орієнтовні склади (версія football.ua):

Барселона: тер Штеген, Дані Алвес, Піке, Матьє, Альба, Ракітіч, Маскерано, Іньєста, Мессі, Суарес, Неймар.

Манчестер Сіті: Харт, Сабалета, Компані, Демікеліс, Коларов, Мілнер, Турі, Фернандо, Насрі, Сілва, Агуеро.

Травмовані: Бускетс, Вермален (Барселона)

Дискваліфіковані: Кліші (Ман Сіті).

Суддя: Джанлука Роккі (Італія).

В Барселону англійський чемпіон приїхав не в найкращому настрої - все-таки поразка від аутсайдера Прем'єр-ліги "Портсмут" - серйозний удар по самолюбству. Тим більше тоді, коли команда веде боротьбу за чемпіонство. "Барса" ж навпаки перед майбутньою зустріччю з "Реалом" вийшла на перше місце і тепер може підняти моральний стан на велику висоту - завдяки виходу в 1/4 фіналу.

До речі, в останній раз "блаугранас" не зуміли вийти в чвертьфінал - 8 років тому, коли в сезоні-2006/07 поступилися в 1/8 фіналу поступився майбутньому фіналісту "Ліверпулю".

Станом на 18 березня в 1/4 фіналу вийшли: "Реал", "Порту", "Баварія", ПСЖ, "Монако", "Атлетіко". Жеребкування цієї стадії відбудеться 20 березня в Ньоні. Фінал Ліги Чемпіонів запланований на 6 червня і відбудеться у Берліні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі