"Аякс" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 19 березня

Поділитися
"Аякс" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 19 березня "Дніпро" може вперше в історії вийти в 1/4 фіналу Ліги Європи © football.ua
Українська команда має хороші шанси вперше в історії вийти у чвертьфінал Ліги Європи: в домашньому поєдинку дніпряни здолали "Аякс" 1:0.

19 березня в столиці королівства Нідерландів на стадіоні "Амстердам Арена" відбудеться матч 1/8 фіналу Ліги Європи між місцевим "Аяксом" і дніпропетровським "Дніпром".

Нагадаємо, що в першій грі українська команда перемогла 1:0.

Аякс - Дніпро

19 березня, четвер, 22:00. Амстердам, стадіон "Амстердам Арена".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади (версія football.ua)

Аякс: Силлессен - ван Рейн, Велтман, Віргевер, Бойлесен - Клаассен, Синкгравен, Базур - Ель Газі, Милик, Андерсен.

Дніпро: Бойко - Лучкевич, Дуглас, Чеберячко, Эжидиу - Канкава, Федорчук - Бруну Гама, Безус, Коноплянка - Калініч.

Травмовані: Фішер, Зімлінг - Матеус, Мазух, Кравченко.

Дискваліфіковані: Федецький, Ротань, Зозуля (Дніпро).

Під питанням: Селезньов.

"Дніпро" зазнав втрати перед матчем з "Аяксом". По-перше - троє дискваліфікованих футболістів, які отримали жовті картки в першій грі - Роман Зозуля, Руслан Ротань і Артем Федецький. Всі троє - не просто ключові футболісти на полі, але і справжні лідери колективу з солідним авторитетом. По-друге, наставник Мирон Маркевич, який залишився в Україні через нездужання (вірус грипу).

Все це може негативно вплинути не тільки на гру команду на футбольному полі, але і на настрій футболістів. Втім, всі вони стверджують, що готові боротися до останнього.

Зі свого боку "Аякс" і його наставник Франк де Бур стверджують, що знають, як обіграти суперника і вийти в чвертьфінал Ліги Європи. В останній раз, до речі, велика голландська команда пробивалася так далеко по турнірних сходах єврокубків в далекому 2003 році, коли "Діти бога" дійшли до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів. Після цього на євроарені "Аякс" міг похвалитися максимум высутплениями в 1/8 фіналу, і в основному - Кубка УЄФА (Ліги Європи).

Ще один представник України в Лізі Європи київське "Динамо" 19 березня о 20:00 в Києві зіграє матч проти англійського "Евертона". У першому поєдинку англійці перемогли 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі