"Атлетико" зберіг одного з найуспішніших тренерів в своїй історії

Поділитися
"Атлетико" зберіг одного з найуспішніших тренерів в своїй історії Дієго Сімеоне залишається в "Атлетіко" © Marca
Дієго Сімеоне підписав новий контракт з "матрацниками": раніше в пресі ходили чутки, що він може піти на підвищення в один з топ-клубів Англії або Іспанії.

Головний тренер "Атлетико" Дієго Сімеоне поставив свій підпис під новою угодою з клубом. Контракт за попередньою інформацією буде діяти до 2020 року, тоді як попередня угода закінчується в 2017-м.

Таким чином, керівництво "матрацників" і чинних чемпіонів Іспанії зуміло зберегти у лавах команди одного з найуспішніших тренерів в своїй історії. 44-річний аргентинець трудиться в "Атлетико" з грудня 2011 року та за термін своєї роботи встиг привести команду до чемпіонства, перемог в Кубку і Суперкубку Іспанії, Лізі Європи та фіналу Ліги Чемпіонів, в якому мадридці поступилися землякам з "Реала".

Раніше повідомлялося, що Сімеоне може очолити один з іспанських грандів - "Реал" або "Барселону" у випадку, якщо там виникнуть проблеми з тренерськими штабами. Був інтерес до успішного тренера та закордоном.

20 березня стало відомо, що Дієго Сімеоне і його "Атлетико" пройдуть серйозне випробування в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів 2014/15 - жеребкування вибрала їм у суперники "Реал". 14 квітня суперники зіграють на "Вісенте Кальдерон", а 22-го числа - на "Сантьяго Бернабеу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі