"Атлетіко" програв у Мюнхені, але вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Поділитися
"Атлетіко" програв у Мюнхені, але вийшов у фінал Ліги чемпіонів "Атлетіко" зіграє у фіналі © uefa.com
Мадридці продовжують боротьбу за трофей завдяки виїзному голу.

Мадридський "Атлетіко" став першим фіналістом Ліги чемпіонів. Підопічні Дієго Сімеоне поступилися "Баварії" у матчі-відповіді півфіналу, але все одно поїдуть у Мілан.

"Баварія" відкрила рахунок у матчі завдяки удару зі штрафного від Хабі Алонсо - не обійшлося без допомоги рикошету від Хіменеса. Слідом мюнхенці могли подвоювати перевагу, але Мюллер не реалізував пенальті. У другому таймі "Атлетіко" вдалося забити виїзний м'яч - Грізманн втік один на один з Нойером після пасу Торреса і впевнено переграв голкіпера.

"Баварія" знову вийшла вперед завдяки удару головою від Левандовські, але необхідний третій м'яч забити так і не зуміла. Більш того, "Атлетіко" міг зрівняти рахунок після помилково призначеного пенальті. Але Торрес з "точки" не переграв Нойєра.

"Баварія" (Німеччина) - "Атлетіко" (Іспанія) - 2:1 (перший матч - 0:1)
Голи: Алонсо, 31, Левандовські, 74 - Грізманн, 54

"Баварія": Нойер, Лам, Боатенг, Хаві Мартінес, Алаба, Алонсо, Дуглас Коста (Коман, 73), Мюллер, Відаль, Рібері, Левандовські

"Атлетіко": Облак, Хуанфран, Годін, Хіменес, Філіпе Луїс, Сауль Ньїгес, Габі, Фернандес (Карраско, 46), Коке (Савич, 90+3), Торрес, Грізманн (Тейе, 82)

На 34-й хвилині Мюллер не реалізував пенальті (воротар). На 84-й хвилині Торрес не реалізував пенальті (воротар)

Таким чином, "Атлетіко" пробився у фінал Ліги чемпіонів вдруге за останні три роки. "Баварія" при Гвардіолі втретє поспіль вилетіла з турніру в півфіналі, причому знову поступилася іспанському клубу.

Другий фіналіст визначиться 4 травня в матчі "Реала" і "Манчестер Сіті". Першу гру команди, нагадаємо, завершили внічию - 0:0. ZN.UA проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів 2016 "Реал" - "Атлетіко".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі