"Аталанта" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів

Поділитися
"Аталанта" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе виїзний поєдинок © ФК Шахтер
На донеччан чекає зустріч з італійською командою.

У вівторок, 1 жовтня, у Мілані на легендарному стадіоні "Сан-Сіро" в рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів італійська "Аталанта" буде приймати донецький "Шахтар".

Команди стартували з поразок у нинішній єврокампанії. Якщо поразка "Шахтаря" від "Манчестер Сіті" (0:3) читалася, то розгром "Аталанти" загребським "Динамо" (0:4) став повною несподіванкою.

Тому невдалий результат на "Сан-Сіро" для однієї з команд може стати не тільки крахом надій на весняну частину Ліги чемпіонів, але навіть і на вихід в 1/16 Ліги Європи.

"Аталанта" є абсолютним дебютантом Ліги чемпіонів, що, можливо, і стало однією з причин фіаско в Хорватії і може допомогти більш досвідченій єврокубковій команді Каштру досягти бажаного підсумку зустрічі.

"Бергамаски" в минулому сезоні Серії А зайняли третє місце показуючи сміливий, атакуючий і комбінаційний футбол, чим привернули увагу багатьох вболівальників не лише в Італії, але і по всій Європі.

У нинішньому чемпіонаті команда Гасперіні також йде дуже впевнено, пропускаючи вперед лише головних топів турніру "Інтер" і "Ювентус".

На минулому тижні "Аталанта" провела два виїзних поєдинки, в яких в Римі розібралася з міцною "Ромою" (2:0), а також розгромила "Сассуоло" (4:1).

У команд з Бергамо і Донецька є один загальний факт – обидва клуби не можуть приймати суперників на своїх домашніх стадіонах. "Гірники" вже п'ять років не грають на "Донбас Арені" через збройний конфлікт на сході України, а "Аталанта" буде проводити матчі ЛЧ в Мілані внаслідок реконструкції "Атлеті Адзуррі д 'Італія".

Відзначимо також, що у складі "Аталанти" виступає вихованець "Шахтаря" Руслан Малиновський, який цього літа перебрався в новий клуб з бельгійського "Генка".

Руслан не зіграв в основній команді "Шахтаря" жодного офіційного матчу, а зараз є одним з найкращих футболістів України. Правда справи в "Аталанті" у нього поки йдуть не дуже гладко, і Малиновський поки не може закріпитися в стартовому складі бронзового призера Серії А.

"Шахтар" в чемпіонаті України йде без поразок, не залишаючи своїм суперникам жодних шансів, а ось гра проти "Сіті" розкрила багато тактичних недоліків Каштру.

Команда португальського наставника грала дуже обережно і навіть з певним острахом, тому дуже цікаво буде подивитися на "Шахтар" у матчі проти "Аталанти" з ще одним чудовим тактиком Гасперіні.

Донеччани підходять до поєдинку в найсильнішому складі, а не допоможуть "Шахтарю" в Італії лише Давіт Хочолава, Маркіньос Сіпріано і Андрій Тотовицький.

ФК Шахтер

На думку букмекерів гості вважаються аутсайдерами майбутнього поєдинку. На перемогу українського клубу пропонується коефіцієнт 3,95. Нічия в матчі оцінюється коефіцієнтом 3,90. На успіх італійців можна поставити з коефіцієнтом 1,89.

"Аталанта" – "Шахтар"

Вівторок, 1 жовтня, Мілан, "Сан-Сіро", 19:55

Арбітр: Тобіас Штілер (Німеччина)

Трансляція: "Футбол 1"

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу.

Орієнтовні склади:

"Аталанта": Голліні, Хатебур, Паломіно, Толоі, Кастань, Ілічіч, де Рон, Гомес, Фройлер, Малиновський, К'єр.

"Шахтар": Пятов, Болбат, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Алан Патрік, Степаненко, Марлос, Тайсон, Коноплянка, Мораес.

Прогноз ZN.UA: 2:2.

Раніше повідомлялося про те, що лідер "Шахтаря" Марлос має намір перейти в "Рому" до Фонсеки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі