"Арсенал" офіційно представив Чеха

Поділитися
"Арсенал" офіційно представив Чеха Чех хоче мати ігрову практику © FC Arsenal
Знаменитий чеський голкіпер змінив один лондонський клуб на інший.

Сьогодні, 29 червня, "Арсенал" офіційно оголосив про купівлю Петра Чеха у "Челсі". Повідомляється, що 33-річний голкіпер підписав з "канонірами" довгостроковий контракт. Орієнтовна сума трансферу склала 11 мільйонів фунтів.

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер заявив, що завжди захоплювався грою Чеха: "Впродовж багатьох сезонів він доводив, що є одним з видатних воротарів світу. Він додасть сили нашій команді".

"Я не хотів миритися з роллю запасного в "Челсі". У мене все ще є висока мотивація, я прагну нових перемог. Коли Арсен Венгер розповів мені про свої амбіції в "Арсеналі" і про те, якою він бачить мою роль в клубі, рішення було очевидним", - сказав Чех. Також голкіпер написав прощального листа фанатам "Челсі", зазначивши, що знаходиться на тому етапі кар'єри, коли потребує ігрової практики.

Чеський голкіпер, який після травми голови з 2007 року грає в захисному шоломі, виступав за "Челсі" протягом одинадцяти років. За цей час він провів за клуб більше 400 матчів, чотири рази виграв чемпіонат і Кубок Англії, по разу перемагав у Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

Читайте також: Знаменитий бразилець Роналдіньо попрощався з Мексикою

Додамо, що "Арсенал" також націлився на півзахисника "Ювентуса" Артуро Відаля. "Каноніри" пропонують туринцям 30 мільйонів євро. За інформацією зарубіжних ЗМІ, італійці готові відпустити гравця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі