Аргентинський футболіст самовільно покинув розташування "Металіста"

Поділитися
Аргентинський футболіст самовільно покинув розташування "Металіста" © rush.org.ua
Харківський клуб позбувся ще одного провідного гравця - слідом за Марко Девічем ряди срібного призера-2012/13 покинув аргентинський півзахисник. Правда на відміну від кращого бомбардира команди, Гомес виїхав з України без дозволу.

Харківський "Металіст" може втратити ще одного провідного виконавця: за повідомленнями українських ЗМІ, аргентинський вінгер Алехандро Гомес покинув Україну і в даний час його місцезнаходження невідоме.

Чи повернеться аргентинець у Харків - поки питання. Очевидно те, що в контрольному матчі харків'ян проти полтавської "Ворскли", який відбувся 8 березня, Гомеса в заявці не виявилося.

Нагадаємо, футболіст вже не раз заявляв про своє бажання покинути "Металіст" і повернутися в Італію, де він раніше захищав кольори "Катаньї". Однак взимку харківський клуб відмовився розглядати варіант продажу або оренди футболіста. Примітно, що подібні настрої у Гомеса з'явилися задовго до того, як Україну охопили вуличні політичні протистояння.

Раніше "Металіст" погодився відпустити в іспанський "Атлетіко" півзахисника Хосе Сосу - аргентинець попросив керівництво харків'ян дати йому шанс пробитися в заявку збірної Аргентини на чемпіонат світу-2014.

Нагадаємо, що наприкінці лютого про фінансові проблеми в команді і великих заборгованість по зарплаті заявив тодішній головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич. Через кілька днів він покинув клуб. На початку березня офіційний сайт "Металіста" опублікував заяву свого президента Сергія Курченко, в якому клубний бос спростував будь-які затримки з виплатами футболістам.

Після 18-ти турів чемпіонату Прем'єр-ліги "Металіст" займає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від "Шахтаря" на 5 очок. !zn

Читайте також:

Кращий бомбардир чемпіонату України залишив "Металіст" через фінансові проблеми

Вболівальники "Металіста" звернулися до Ярославському з проханням врятувати команду

"Шахтар" і "Металіст" фінішували попереду російських команд на Об'єднаному Суперкубку

Збірна України впевнено здолала США в товариському матчі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі