Англійські клуби в літнє міжсезоння встановили світовий трансферний рекорд

Поділитися
Англійські клуби в літнє міжсезоння встановили світовий трансферний рекорд За Де Брюйне заплатили 70 мільйонів © mcfc.co.uk
Команди АПЛ витратили на придбання гравців рекордну суму, ледь не діставшись до мільярда фунтів.

В Англії встановили новий світовий рекорд за кількістю грошей, витрачених на трансфери в літнє міжсезоння. Переступити попереднє досягнення допоміг перехід Антоні Мартіаля з "Монако" в "Манчестер", за який манкуніанці сьогодні, 1 вересня, заплатили 50 мільйонів євро.

Цей трансфер довів загальну суму грошей, витрачених клубами АПЛ на трансфери цього літа, до неймовірних 897 мільйонів 700 тисяч фунтів стерлінгів. Попереднє досягнення команди АПЛ встановили минулого літа, коли 20 англійських клубів витратили 835 мільйонів фунтів.

Найдорожчим трансфером літа став перехід 24-річного бельгійця Кевіна де Брюйне з "Вольфсбурга" в "Манчестер Сіті", за який англійський клуб заплатив 70 мільйонів євро.

Трансферний рекорд також встановлений і в Іспанії, щоправда, лише місцевий. Клуби Прімери у нинішнє міжсезоння витратили на покупки 558,3 мільйона євро. Це на 86,6 млн більше, ніж у минулому році, тоді як у 2007-му році загальна сума, витрачена іспанцями на трансфери, становила 541 млн, повідомляє AS.

Читайте також: Пірло офіційно став гравцем "Нью-Йорк Сіті"

Відзначимо, що ця сума могла бути ще більшою, однак "Реал" не встиг до закриття трансферного вікна придбати у "Манчестер Юнайтед" голкіпера " Давіда Де Хеа. Англійці відправили "Реалу" контрактні документи із запізненням всього на дві хвилини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі