Андрій Шевченко зіграє на турнірі з гольфу в Харкові

Поділитися
Андрій Шевченко зіграє на турнірі з гольфу в Харкові Шевченко має відмінні перспективи в гольфі
Легендарний український футболіст успішно проявляє себе в якості гравця в гольф.

Володар "Золотого м'яча" Андрій Шевченко в 2016 році візьме участь у турнірі з гольфу, який буде проходити в Україні. Про це розповів віце-президент Всеукраїнської федерації гольфу Юрій Сапронов.

"Шевченко обов'язково буде грати в наступному році етап Європейського Челлендж-туру в Харкові. Андрій зателефонував мені і сказав, що він зустрічався з директоратом Челлендж-туру, і вони досить впевнено говорять, що етап в наступному році в Харкові відбудеться.

У нас два місяці тому з інспекцією був директор Челлендж-туру Алан де Солтре. Він кілька днів жив у Харкові, гуляв по місту, розмовляв з людьми, щоб самому зрозуміти, наскільки небезпечне або безпечне місто. Висновок був такий, що це красиве європейське місто, небезпеки він не бачить, поле в чудовому стані, інфраструктура теж. Я і він перепідписали контракт з Європейським Челлендж-туром на 2016-2017 роки. Шева буде грати", - сказав Сапронов в інтерв'ю Sport.ua.

Також віце-президент Всеукраїнської федерації гольфу підкреслив, що Шевченко має в цьому виді спорту відмінні перспективи: "Шевченко постійно покращує свої результати. Це, напевно, дуже важко. Досвід Євгена Кафельникова показує, що, незважаючи на його величезну працьовитість і на те, що він - професійний спортсмен, у нього не дуже виходить покращувати свої гольф-результати. Андрій Шевченко в цьому плані, мені здається, найталановитіший із зіркових гравців інших видів спорту".

Читайте також: Андрію Шевченку знову пророкують посаду тренера "Мілана"

Нагадаємо, Андрій Шевченко завершив кар'єру футболіста в 2012 році після чемпіонату Європи з футболу, який проходив в Україні та Польщі. Зазначимо, що Шевченко вже ставав срібним призером чемпіонату України з гольфу, а також вигравав турнір в Англії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі