Американський футбольний клуб представив зіркового новачка з Європи

Поділитися
Американський футбольний клуб представив зіркового новачка з Європи Джеррард буде грати під восьмим номером © lagalaxy.com
Легенда "Ліверпуля" Стівен Джеррард півтора року проведе у Сполучених штатах Америки.

"Лос-Анджелес Гелаксі" представив іменитого новачка команди, яким став англійський півзахисник Стівен Джеррард. Екс-капітан "Ліверпуля", який не став продовжувати угоду з мерсисайдцями, ще взимку домовився про переїзд до США і тепер офіційно став гравцем клубу MLS. Угода футболіста з "Гелаксі" розрахована на півтора року.

У новій команді Джеррард буде носити футболку зі звичним для себе номером 8. 35-річний англієць вже встиг познайомитися з новими партнерами, а на перше тренування у складі "Гелаксі" вийде 7 липня. У той же день пройде перша прес-конференція за участю гравця. А його дебют в офіційному матчі може відбутися 11 липня. Зазначимо, що капітаном "Лос-Анджелеса" є екс-одноклубник Джеррарда по "Ліверпулю" - ірландець Роббі Кін.

Нагадаємо, в "Ліверпулі" Джеррард провів 17 сезонів, встигнувши зіграти більш ніж в семиста матчах і виграти з клубом Лігу чемпіонів. Крім того, на рахунку півзахисника 114 матчів і 21 гол у складі збірної Англії.

Читайте також: Луїс Адріано став гравцем "Мілана"

Додамо, що також у MLS цього літа перебрався екс-гравець "Челсі" і "Ман Сіті" Френк Лемпард, який вже встиг провести перші тренування у складі "Нью-Йорк Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі